Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Brigade FC Dywizja
REVOLUTION 532 Tactiek taykry P
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Villeneuve met de inworp. Čebirić geeft een lange en hoge pass. de la Rosa rent richting de bal. de la Rosa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Verberckmoes geeft een hoge lob. Annunziata kopt de bal weg. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi passt de bal met de wreef. Annunziata geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Saraniva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romić rent richting de bal. Romić passt de bal met de wreef. de la Rosa is nu in balbezit. de la Rosa draait met de bal, schiet en ... Aponte bokst de bal weg. Węgrzyk heeft problemen om de bal te vangen. Perinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Dywizja 1:0

24e minuut.
Čebirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čebirić passt de bal met de wreef. Villeneuve is nu in balbezit. Villeneuve geeft de bal voor. de la Rosa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Dywizja 2:0

29e minuut.
Pekel controleert de bal met de borst. Romić geeft een lange en hoge pass. Verberckmoes kan de bal niet met de borst controleren. de la Rosa is nu in balbezit. de la Rosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hâmpu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâmpu met een sublieme pass. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Dywizja 2:1

36e minuut.
Hâmpu speelt de bal door. Saraniva rent richting de bal. Saraniva probeert naar een medespeler te passen. Pekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekel draait met de bal, schiet en ... Pasiud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Verberckmoes bereikt de bal nog maar net als eerste. Verberckmoes geeft de bal voor. Perinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Villeneuve verovert de bal door een tackle van achteren. Villeneuve draait met de bal, schiet en ... Aponte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Verberckmoes geeft een lange en hoge pass. Sawyer kopt de bal weg. Klungelig pakt Hâmpu de bal. de la Rosa is nu in balbezit. de la Rosa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Brigade FC 49%, Dywizja 51%.
Red Brigade FC - Dywizja 2:1

46e minuut.
Brachmański komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Okienko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hâmpu met de inworp. Annunziata geeft een hoge lob. Utasi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Villeneuve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čebirić geeft een hoge lob. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Brachmański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Dywizja 3:1

60e minuut.
Čebirić is nu in balbezit. Hâmpu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâmpu met een sublieme pass. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... Pasiud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Dywizja 3:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piekarski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Brigade FC 42%, Dywizja 58%.
Red Brigade FC - Dywizja 3:2