Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ridless Empire [?] Wściekłe jaguary
kosmoos Tactiek 433
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
55.2 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Marabessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marabessi passt de bal met de wreef. Opaliński rent richting de bal. Grzywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywacz draait met de bal, schiet en ... Milik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh passt de bal zonder na te denken. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Wenta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Wściekłe jaguary 0:1

11e minuut.
Miauczyński probeert naar een medespeler te passen. Foulon is nu in balbezit. Foulon passt de bal zonder na te denken. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Peretsyan heeft problemen om de bal te vangen. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Wenta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Obreque de bal onder controle te krijgen. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Segura raakt geblesseerd tijdens het duel. Herghelegiu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wenta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Obreque probeert naar een medespeler te passen. Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montcada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montcada krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Foulon met een snelle inworp. Montcada rent richting de bal. Montcada passt de bal met de wreef. Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński onderschept slim de pass. Belözoğlu rent richting de bal. Grzywacz is nu in balbezit. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Meza met de inworp. Thế Doanh speelt de bal door. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 63%, Wściekłe jaguary 37%.
Ridless Empire [?] - Wściekłe jaguary 0:1

52e minuut.
Grzywacz passt de bal zonder na te denken. Belözoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belözoğlu probeert naar een medespeler te passen. Peretsyan rent richting de bal. Peretsyan haalt uit met een fantastische trap. Milik bokst de bal weg.

59e minuut.
Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh speelt de bal door. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Wściekłe jaguary 0:2

67e minuut.
Meoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foulon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segura rent richting de bal. Segura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Montcada passt de bal zonder na te denken. Daar is Thế Doanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belözoğlu begaat een overtreding. Belözoğlu krijgt een gele kaart. Thế Doanh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Thế Doanh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Montcada met een sublieme pass. Foulon heeft problemen om de bal te vangen. Foulon speelt de bal door. Klungelig pakt Segura de bal. Segura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Obreque verovert de bal door een tackle van achteren. Belözoğlu rent richting de bal. Belözoğlu passt de bal in één keer door. Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap. Milik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Wściekłe jaguary 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 63%, Wściekłe jaguary 37%.
Ridless Empire [?] - Wściekłe jaguary 1:2