Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.069
  • Stadion: stirith Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3000
stirith Elite Club
wlasna Tactiek Elite-P
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


17e minuut.
Azeite is nu in balbezit. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bystrzanowski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Feilong passt de bal met de wreef. Mitkov rent richting de bal. Seragnoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seragnoli krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tanaś springt en kopt de bal. Kormány kopt de bal weg. Şahinsoy is nu in balbezit. Tanaś rent richting de bal. Tanaś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cadavid passt de bal zonder na te denken. Jogan rent richting de bal. Jogan passt de bal zonder na te denken. Tanaś rent richting de bal. Tanaś geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seragnoli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Mitkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitkov neemt de penalty, wat een uithaal! Maksimenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - Elite Club 1:0

34e minuut.
Klungelig pakt Şahinsoy de bal. Şahinsoy passt de bal met de wreef. Cadavid probeert naar een medespeler te passen. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov onderschept slim de pass. Mitkov passt de bal in één keer door. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jogan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - Elite Club 2:0

45e minuut.
Şahinsoy speelt de bal door. Tanaś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gomez de bal. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - Elite Club 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stirith 39%, Elite Club 61%.
stirith - Elite Club 3:0

53e minuut.
Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite geeft een lange en hoge pass. Zaloga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wichowski geeft de bal voor. Inworp. Tanaś met de inworp. Şahinsoy rent richting de bal. Şahinsoy geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jogan is nu in balbezit. Jogan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - Elite Club 4:0

74e minuut.
Majdzik speelt de bal door. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov passt de bal in één keer door. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś geeft een lange en hoge pass. Maksimenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jogan is nu in balbezit. Jogan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - Elite Club 5:0

77e minuut.
Walendzik kopt de bal weg. Kormány speelt de bal door. Roca met een sublieme pass. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mitkov kan de bal niet met de borst controleren. Cadavid rent richting de bal. Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov onderschept slim de pass. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cadavid passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jogan de bal. Wichowski is nu in balbezit. Jogan onderschept slim de pass. Jogan haalt uit met een fantastische trap. Maksimenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stirith 43%, Elite Club 57%.
stirith - Elite Club 5:0