Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Boguszów - Gorce Bąbelkowy Atak
midle Tactiek defensive5
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.8 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Brocea met de inworp. Łazicki is nu in balbezit. Zegar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zegar krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Zegar met een sublieme pass. Le Cam rent richting de bal. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak draait met de bal, schiet en ... Szabics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Bąbelkowy Atak 1:0

19e minuut.
Le Cam heeft problemen om de bal te vangen. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Pukanich verovert de bal door een tackle van achteren. Ceresa verovert de bal door een tackle van achteren. Ceresa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Łazicki speelt de bal door. Küpfer heeft problemen om de bal te vangen. Tamayo verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Waczków probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kryszak rent richting de bal. Zegar geeft de bal voor. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco geeft een lange en hoge pass. Küpfer geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cazenave kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Piesiura stond buitenspel. Tamayo neemt vlug de vrije trap. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Küpfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Küpfer geeft een lange en hoge pass. Ceresa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 61%, Bąbelkowy Atak 39%.
Górnik Boguszów - Gorce - Bąbelkowy Atak 1:0

46e minuut.
Le Cam is nu in balbezit. Le Cam geeft een hoge lob. Cazenave kopt de bal weg. Łazicki rent richting de bal. Łazicki haalt uit met een fantastische trap. Waczków bokst de bal weg. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Boguszów - Gorce - Bąbelkowy Atak 1:1

55e minuut.
Łazicki geeft de bal voor. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piesiura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cazenave zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Waczków probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Nóbrega is nu in balbezit. Nóbrega geeft de bal voor. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Bąbelkowy Atak 1:2

80e minuut.
Puccini verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak rent richting de bal. Kryszak passt de bal zonder na te denken. Górkiewicz is nu in balbezit. Górkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Szabics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Klungelig pakt Ceresa de bal. Ceresa geeft een hoge lob. Górkiewicz is nu in balbezit. Górkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dumitru de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pukanich rent richting de bal. Pukanich geeft een lange en hoge pass. Piesiura kopt de bal weg. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Piesiura rent richting de bal. Piesiura geeft de bal voor. Cazenave probeert de bal aan de voet te houden. Bučica onderschept slim de pass. Piesiura krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 68%, Bąbelkowy Atak 32%.
Górnik Boguszów - Gorce - Bąbelkowy Atak 1:2