Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Brigade FC Catalunya FC
REVOLUTION 532 Tactiek new
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


21e minuut.
de la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Verner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de la Rosa raakt geblesseerd tijdens het duel. de la Rosa neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Catalunya FC 1:0

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Cienciała de bal onder controle te krijgen. Verner bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Rosa onderschept slim de pass. de la Rosa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Catalunya FC 2:0

31e minuut.
Makrodimitris bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Rosa onderschept slim de pass. de la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Cienciała rent richting de bal. Cienciała schiet op doel. Magilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sawyer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guimarães controleert de bal met de borst. Čebirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čebirić geeft de bal voor. de la Rosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Magilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Romić geeft een lange en hoge pass. de la Rosa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verner. Verner krijgt een gele kaart. de la Rosa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. de la Rosa kan niet meer verder spelen. Neguţescu komt het veld opgelopen. Romić komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Catalunya FC 3:0

44e minuut.
Romić heeft problemen om de bal te vangen. Romić met een sublieme pass. Verner onderschept slim de pass. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Brigade FC 50%, Catalunya FC 50%.
Red Brigade FC - Catalunya FC 3:0

47e minuut.
Okienko verovert de bal door een tackle van achteren. Okienko passt de bal zonder na te denken. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Catalunya FC 4:0

57e minuut.
Lehter geeft de bal voor. Đurica kopt de bal weg. Kress rent richting de bal. Kress draait met de bal, schiet en ... Pasiud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Catalunya FC 4:1

58e minuut.
Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đurica is nu in balbezit. Čebirić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đurica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Młynarski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kress springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Krzyżanowski komt het veld opgelopen. Tabidze komt het veld opgelopen. Visca komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Đurica rent richting de bal. Tabidze verovert de bal door een tackle van achteren. Tabidze geeft een hoge lob. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu schiet op doel. Magilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przybyło komt het veld opgelopen. Czępiński komt het veld opgelopen. Cheio de Ideia komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Visca onderschept slim de pass. Guimarães rent richting de bal. Visca is nu in balbezit. Visca geeft de bal voor. Neguţescu kopt de bal weg. Magilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Brigade FC 47%, Catalunya FC 53%.
Red Brigade FC - Catalunya FC 4:1