Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Wróblewa Piłkarski Joker
Toudi Tactiek Tom1
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 49.6
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Bögli geeft de bal voor. Inworp. Istvan met de inworp. Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - Piłkarski Joker 1:0

14e minuut.
Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Lew is nu in balbezit. Dujić begaat een overtreding. Dujić krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Istvan probeert naar een medespeler te passen. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Zherzh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zherzh haalt uit met een fantastische trap. Frate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dovžinskis is nu in balbezit. Dovžinskis geeft de bal voor. Porumbel speelt de bal door. Zherzh rent richting de bal. Zherzh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Istvan passt de bal in één keer door. Daar is Banaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bögli. Bögli krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar geeft een lange en hoge pass. Pajka is nu in balbezit. Pajka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 38%, Piłkarski Joker 62%.
Duma Wróblewa - Piłkarski Joker 1:0

50e minuut.
Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski schiet op doel. Dovžinskis kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Banaszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Dovžinskis onderschept slim de pass. Dovžinskis geeft de bal voor. Porumbel kopt de bal weg. Pajka rent richting de bal. Pajka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wierzbicki geeft de bal voor. Zbrzeźniak kopt de bal weg. Istvan met een sublieme pass. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Istvan met een sublieme pass. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski passt de bal met de wreef. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Zherzh de bal onder controle te krijgen. Pajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pajka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Brocador rent richting de bal. Oprean onderschept slim de pass. Oprean passt de bal zonder na te denken. Dujić rent richting de bal. Dujić haalt uit met een fantastische trap. Ferré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zbrzeźniak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bögli is nu in balbezit. Brocador onderschept slim de pass. Brocador probeert naar een medespeler te passen. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski schiet op doel. Frate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Karam geeft de bal voor. Porumbel kopt de bal weg. Klungelig pakt Noa de bal. Pajka rent richting de bal. Pajka haalt uit met een fantastische trap. Frate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 33%, Piłkarski Joker 67%.
Duma Wróblewa - Piłkarski Joker 1:0