Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stettin Garden 2050 ZORZA Krzeszów
777 Tactiek zorza
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 51.2
formidabel Schieten goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen redelijk


2e minuut.
Raat is nu in balbezit. Raat geeft de bal voor. Pascalin geeft een lange en hoge pass. Joosepson is nu in balbezit. Joosepson draait met de bal, schiet en ... Miszkiel bokst de bal weg. Carrió rent richting de bal. Carrió schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - ZORZA Krzeszów 1:0

7e minuut.
Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Legue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joosepson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quang Lâm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Joosepson springt en kopt de bal. Miszkiel bokst de bal weg.

10e minuut.
Mujica speelt de bal door. Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat passt de bal met de wreef. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wojtasik kopt de bal weg. Gajdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzik geeft de bal voor. Carrió is nu in balbezit. Carrió haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Raat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagos is nu in balbezit. Lagos met een sublieme pass. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kocór onderschept slim de pass. Murillo rent richting de bal. Murillo geeft de bal voor. Čmuchálek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Quang Lâm onderschept slim de pass. Quang Lâm passt de bal in één keer door. Carrió is nu in balbezit. Carrió haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - ZORZA Krzeszów 2:0

32e minuut.
Legue verovert de bal door een tackle van achteren. Legue probeert naar een medespeler te passen. Murillo is nu in balbezit. Murillo geeft een lange en hoge pass. Čmuchálek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Lederbauer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Lâm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrió probeert de bal met de borst te controleren. Carrió schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lagos probeert naar een medespeler te passen. Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat passt de bal zonder na te denken. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Schaeffer verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos onderschept slim de pass. Lagos met een sublieme pass. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - ZORZA Krzeszów 2:1

45e minuut.
Inworp. Muntean komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 65%, ZORZA Krzeszów 35%.
Stettin Garden 2050 - ZORZA Krzeszów 2:1

51e minuut.
Teixeira heeft problemen om de bal te vangen. Wojtasik rent richting de bal. Wojtasik passt de bal zonder na te denken. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson haalt uit met een fantastische trap. Miszkiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Wojtasik kopt de bal weg. Gajdzik speelt de bal door. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson rent richting de bal. Joosepson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Iturralde González onderschept slim de pass. Raat is nu in balbezit. Quang Lâm begaat een overtreding. Quang Lâm krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Joosepson kopt de bal weg. Klungelig pakt Iturralde González de bal. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió haalt uit met een fantastische trap. Miszkiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Wojtasik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gajdzik. Gajdzik krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Legue rent richting de bal. Gajdzik probeert naar een medespeler te passen. Quang Lâm geeft de bal voor. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Teixeira de bal. Wojtasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtasik passt de bal in één keer door. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gajdzik rent richting de bal. Gajdzik geeft de bal voor. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson draait met de bal, schiet en ... Miszkiel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 54%, ZORZA Krzeszów 46%.
Stettin Garden 2050 - ZORZA Krzeszów 2:1