Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KROLEWSCY C.F FC UNICORNS
over the top_4 Tactiek Moja 433
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Pouget zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano onderschept slim de pass. Patano geeft een hoge lob. Farvacques krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg onderschept slim de pass. Lundberg probeert naar een medespeler te passen. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Padilla met een sublieme pass. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal in één keer door. Színes is nu in balbezit. Színes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Wright speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patano met een snelle inworp. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright speelt de bal door. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Koločira is nu in balbezit. Koločira schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Koločira verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Színes rent richting de bal. Színes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Wójcik rent richting de bal. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Zegarliński controleert de bal met de borst. Farvacques is nu in balbezit. Farvacques haalt uit met een fantastische trap. Cortese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Niemczyk is nu in balbezit. Koločira onderschept slim de pass. Koločira passt de bal met de wreef. Színes is nu in balbezit. Színes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Patano met een snelle inworp. Ruta geeft een lange en hoge pass. Padilla kopt de bal weg. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chevallier passt de bal in één keer door. Biaram is nu in balbezit. Biaram met een sublieme pass. Színes is nu in balbezit. Színes draait met de bal, schiet en ... Pantelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KROLEWSCY C.F 56%, FC UNICORNS 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KROLEWSCY C.F - FC UNICORNS 0:0

46e minuut.
Koločira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koločira raakt geblesseerd tijdens het duel. Filó met een snel genomen vrije trap. Színes maakt een snoekduik en kopt de bal. Pantelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Zegarliński geeft een hoge lob. Koločira is nu in balbezit. Ruta is nu in balbezit. Koločira verovert de bal door een tackle van achteren. Koločira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Niemczyk is nu in balbezit. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Színes bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC UNICORNS 0:1

68e minuut.
Wójcik geeft een hoge lob. Filó kopt de bal weg. Padilla met een sublieme pass. Színes is nu in balbezit. Színes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wright passt de bal in één keer door. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal in één keer door. Színes rent richting de bal. Színes draait met de bal, schiet en ... Pantelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sombra onderschept slim de pass. Sombra geeft een lange en hoge pass. Chevallier kopt de bal weg. Koločira rent richting de bal. Koločira schiet op doel. Pantelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Koločira rent richting de bal. Koločira passt de bal zonder na te denken. Színes bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC UNICORNS 0:2

83e minuut.
Bottinelli is nu in balbezit. Bottinelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farvacques is nu in balbezit. Farvacques haalt uit met een fantastische trap. Cortese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Wright rent richting de bal. Wright passt de bal in één keer door. Bottinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes verovert de bal door een tackle van achteren. Színes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC UNICORNS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KROLEWSCY C.F 61%, FC UNICORNS 39%.
KROLEWSCY C.F - FC UNICORNS 0:3