Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
czarno złoci KSG1985
damian1 Tactiek moja
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 59.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Klungelig pakt Szłapka de bal. Główka probeert naar een medespeler te passen. Taipale heeft problemen om de bal te vangen. Taipale geeft de bal voor. Tuấn Linh springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Briceño Iragorry geeft een hoge lob. Wadoń is nu in balbezit. Wadoń passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Briceño Iragorry kopt de bal weg. Phúc Cường speelt de bal door. Twarkowski speelt de bal door. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Klungelig pakt Alexander-Arnold de bal. Alexander-Arnold passt de bal in één keer door. Englund probeert naar een medespeler te passen. Główka rent richting de bal. Główka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patiris speelt de bal door. Phúc Cường kopt de bal weg. Wadoń probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Patiris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: czarno złoci 70%, KSG1985 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
czarno złoci - KSG1985 0:0

46e minuut.
Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Główka is nu in balbezit. Główka passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Patiris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
czarno złoci - KSG1985 0:1

59e minuut.
Szłapka geeft een hoge lob. Główka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh schiet op doel. Patiris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
czarno złoci - KSG1985 0:2

65e minuut.
Englund geeft een hoge lob. Tuấn Linh kopt de bal weg. Petelinek heeft problemen om de bal te vangen. Główka rent richting de bal. Główka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Englund probeert naar een medespeler te passen. Szłapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szłapka passt de bal in één keer door. Daar is Tuấn Linh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka onderschept slim de pass. Główka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Alexander-Arnold geeft een hoge lob. Zumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumas passt de bal in één keer door. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: czarno złoci 65%, KSG1985 35%.
czarno złoci - KSG1985 0:2