Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chlopki roztropki Piłkarski Joker
good Tactiek Tom1
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 45.3
very good Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen very good


2e minuut.
Montenegro kopt de bal weg. Dovžinskis heeft problemen om de bal te vangen. Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eleutério de bal onder controle te krijgen. Frate bokst de bal weg.

10e minuut.
Zbrzeźniak passt de bal met de wreef. Kose bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kose raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kose kan niet meer verder spelen. Anh Việt komt het veld opgelopen. Zbrzeźniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anh Việt rent richting de bal. Anh Việt schiet op doel. Paal! Kawulok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Zbrzeźniak passt de bal in één keer door. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi passt de bal met de wreef. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bagina passt de bal in één keer door. Elkhalfi met een sublieme pass. Klungelig pakt Montenegro de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - Piłkarski Joker 1:0

29e minuut.
Repeła met een sublieme pass. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi met een sublieme pass. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Repeła rent richting de bal. Zbrzeźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Zbrzeźniak passt de bal in één keer door. Anh Việt is nu in balbezit. Anh Việt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kawulok bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chlopki roztropki 39%, Piłkarski Joker 61%.
chlopki roztropki - Piłkarski Joker 1:0

53e minuut.
Curuś geeft een lange en hoge pass. Elkhalfi kopt de bal weg. Klungelig pakt Dovžinskis de bal. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Frate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De Wulf onderschept slim de pass. Oprean verovert de bal door een tackle van achteren. Oprean passt de bal zonder na te denken. Zbrzeźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbrzeźniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Curuś geeft een hoge lob. Daar is Elkhalfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

76e minuut.
De Wulf is nu in balbezit. Zbrzeźniak begaat een overtreding. De Wulf raakt geblesseerd tijdens het duel. De Wulf zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lozano geeft een lange en hoge pass. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbrzeźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbrzeźniak schiet op doel. Kawulok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Carballo de bal onder controle te krijgen. Zbrzeźniak rent richting de bal. Zbrzeźniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chlopki roztropki 45%, Piłkarski Joker 55%.
chlopki roztropki - Piłkarski Joker 1:0