Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.070
  • Stadion: RokitaKSG Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5000
RokitaKSG Duma Wróblewa
ksg Tactiek Toudi
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Pajka onderschept slim de pass. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka onderschept slim de pass. Pajka met een sublieme pass. Palásthy verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pajka zal de hoekschop nemen. Daar is Caporaloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Banaszewski met een sublieme pass. Pajka rent richting de bal. Pajka passt de bal in één keer door. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski schiet op doel. Świętek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Ingemarsson passt de bal zonder na te denken. İlhan heeft problemen om de bal te vangen. Banaszewski rent richting de bal. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - Duma Wróblewa 0:1

9e minuut.
Daar is Pajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajka met een sublieme pass. Zherzh rent richting de bal. Zherzh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - Duma Wróblewa 0:2

12e minuut.
Zherzh rent richting de bal. Zherzh passt de bal zonder na te denken. Istvan met een sublieme pass. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Banaszewski probeert naar een medespeler te passen. Palásthy rent richting de bal. Zherzh verovert de bal door een tackle van achteren. Zherzh schiet op doel. Świętek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brocador kopt de bal weg. Daar is Pajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajka passt de bal zonder na te denken. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kula kopt de bal weg. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel passt de bal met de wreef. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pajka passt de bal met de wreef. Zherzh heeft problemen om de bal te vangen. Zherzh passt de bal zonder na te denken. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Świętek probeert naar een medespeler te passen. Caporaloni kopt de bal weg. Porumbel heeft problemen om de bal te vangen. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski passt de bal zonder na te denken. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh haalt uit met een fantastische trap. Świętek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - Duma Wróblewa 0:3

32e minuut.
Istvan kopt de bal weg. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banaszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Istvan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Brocador speelt de bal door. Pajka rent richting de bal. Pajka met een sublieme pass. Klungelig pakt Banaszewski de bal. Banaszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Świętek trapt de bal weg van het doel. Istvan kopt de bal weg. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh draait met de bal, schiet en ... Świętek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy geeft een hoge lob. Zherzh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Świętek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Pajka de bal. Pajka passt de bal zonder na te denken. Zherzh rent richting de bal. Zherzh schiet op doel. Świętek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - Duma Wróblewa 0:4

43e minuut.
Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski haalt uit met een fantastische trap. Ingemarsson probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Banaszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RokitaKSG 68%, Duma Wróblewa 32%.
RokitaKSG - Duma Wróblewa 0:4

46e minuut.
Brocador onderschept slim de pass. Pajka is nu in balbezit. Pajka probeert naar een medespeler te passen. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Caporaloni met een sublieme pass. Dłużewski rent richting de bal. Porumbel rent richting de bal. Dłużewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dłużewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Brocador rent richting de bal. Brocador passt de bal met de wreef. Banaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vilarrasa is nu in balbezit. Vilarrasa speelt de bal door. Caporaloni probeert naar een medespeler te passen. Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio Branco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pajka passt de bal met de wreef. Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski passt de bal met de wreef. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Świętek trapt de bal weg van het doel. Kula controleert de bal met de borst. Serangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Serangeli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kula is nu in balbezit. Kula met een sublieme pass. Niemancewicz geeft een lange en hoge pass. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Serangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka verovert de bal door een tackle van achteren. Palásthy is nu in balbezit. Pajka verovert de bal door een tackle van achteren. Pajka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Banaszewski de bal. Banaszewski passt de bal in één keer door. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh schiet op doel. Świętek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - Duma Wróblewa 0:5

88e minuut.
Ingemarsson verovert de bal door een tackle van achteren. İlhan met een sublieme pass. Caporaloni kan de bal niet met de borst controleren. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh schiet op doel. Świętek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Rio Branco geeft de bal voor. Istvan probeert de bal met de borst te controleren. Istvan passt de bal met de wreef. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski schiet op doel. Świętek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh draait met de bal, schiet en ... Świętek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RokitaKSG 53%, Duma Wróblewa 47%.
RokitaKSG - Duma Wróblewa 0:5