Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAMPION TEAM Stettin Garden 2050
at Tactiek 777
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 55.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Juventino passt de bal zonder na te denken. Dobrea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schaeffer. Schaeffer krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Quang Lâm controleert de bal met de borst. Quang Lâm met een sublieme pass. Carrió is nu in balbezit. Carrió draait met de bal, schiet en ... Băsescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Stettin Garden 2050 0:1

4e minuut.
Množinović passt de bal in één keer door. Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłusek speelt de bal door. Juventino rent richting de bal. Juventino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ribeiro met een sublieme pass. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór begaat een overtreding. Juventino raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sieradzki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Hernández bokst de bal weg.

10e minuut.
Pascalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin probeert naar een medespeler te passen. Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAMPION TEAM - Stettin Garden 2050 1:1

15e minuut.
Sieradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Sieradzki geeft de bal voor. Juventino is nu in balbezit. Juventino draait met de bal, schiet en ... Hernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Stettin Garden 2050 2:1

16e minuut.
Hasu passt de bal in één keer door. Quang Lâm rent richting de bal. Quang Lâm passt de bal met de wreef. Joosepson is nu in balbezit. Joosepson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wojtasik rent richting de bal. Wojtasik probeert naar een medespeler te passen. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson haalt uit met een fantastische trap. Ribeiro probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Băsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAMPION TEAM - Stettin Garden 2050 2:2

24e minuut.
Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer geeft een lange en hoge pass. Quang Lâm speelt de bal door. Joosepson is nu in balbezit. Joosepson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Quang Lâm is nu in balbezit. Quang Lâm geeft de bal voor. Klungelig pakt Lemnaru de bal. Joosepson rent richting de bal. Joosepson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kłusek met een sublieme pass. Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki passt de bal in één keer door. Juventino is nu in balbezit. Juventino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Kłusek heeft problemen om de bal te vangen. Kłusek passt de bal zonder na te denken. Juventino rent richting de bal. Juventino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Stettin Garden 2050 3:2

38e minuut.
Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Množinović rent richting de bal. Množinović geeft een lange en hoge pass. Juventino rent richting de bal. Juventino haalt uit met een fantastische trap. Hernández bokst de bal weg.

41e minuut.
Sieradzki heeft problemen om de bal te vangen. Sieradzki speelt de bal door. Množinović met een sublieme pass. Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wojtasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtasik probeert naar een medespeler te passen. Joosepson is nu in balbezit. Joosepson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAMPION TEAM - Stettin Garden 2050 3:3

44e minuut.
Drejan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joosepson. Drejan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hasu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kocór heeft problemen om de bal te vangen. Drejan verovert de bal door een tackle van achteren. Drejan draait met de bal, schiet en ... Hernández bokst de bal weg.

45e minuut.
Porost geeft een hoge lob. Quang Lâm kopt de bal weg. Daar is Schaeffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Muntean komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 36%, Stettin Garden 2050 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHAMPION TEAM - Stettin Garden 2050 3:3

56e minuut.
Sieradzki onderschept slim de pass. Sieradzki passt de bal zonder na te denken. Kłusek is nu in balbezit. Kłusek geeft de bal voor. Juventino maakt een snoekduik en kopt de bal. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Množinović is nu in balbezit. Quang Lâm is nu in balbezit. Množinović verovert de bal door een tackle van achteren. Množinović geeft de bal voor. Juventino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gajdzik kopt de bal weg. Quang Lâm is nu in balbezit. Quang Lâm geeft een hoge lob. Carrió is nu in balbezit. Carrió schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ribeiro onderschept slim de pass. Quang Lâm onderschept slim de pass. Quang Lâm probeert naar een medespeler te passen. Carrió rent richting de bal. Carrió draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Muntean onderschept slim de pass. Muntean speelt de bal door. Juventino rent richting de bal. Juventino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Stettin Garden 2050 4:3

75e minuut.
Muntean passt de bal zonder na te denken. Koziara rent richting de bal. Juventino begaat een overtreding. Juventino krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Gajdzik probeert naar een medespeler te passen. Wojtasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtasik probeert naar een medespeler te passen. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió schiet op doel. Băsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grimes komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Schaeffer verovert de bal door een tackle van achteren. Schaeffer geeft een lange en hoge pass. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió is nu in balbezit. Carrió schiet op doel. Băsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 46%, Stettin Garden 2050 54%.
CHAMPION TEAM - Stettin Garden 2050 4:3