Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZORZA Krzeszów NihillistTeam
zorza Tactiek John 433
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 56.9
adequate Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


12e minuut.
Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski geeft een hoge lob. Albu probeert de bal met de borst te controleren. Albu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - NihillistTeam 0:1

25e minuut.
Legue rent richting de bal. Legue speelt de bal door. Raat speelt de bal door. Čmuchálek heeft problemen om de bal te vangen. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Kun bokst de bal weg.

34e minuut.
Mengüalpoğlu trapt de bal weg. Iturralde González kopt de bal weg. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tomka met een sublieme pass. Albu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomka. Tomka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 51%, NihillistTeam 49%.
ZORZA Krzeszów - NihillistTeam 0:1

46e minuut.
Tomka is nu in balbezit. Albu verovert de bal door een tackle van achteren. Belen is nu in balbezit. Belen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - NihillistTeam 0:2

51e minuut.
Iturralde González geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędrusik met een snelle inworp. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen schiet op doel. Miszkiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albu is nu in balbezit. Albu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - NihillistTeam 0:3

61e minuut.
Jędrusik rent richting de bal. Jędrusik passt de bal met de wreef. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen draait met de bal, schiet en ... Miszkiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - NihillistTeam 0:4

67e minuut.
Raat geeft de bal voor. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc geeft een hoge lob. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Raat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos geeft een hoge lob. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Kun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Čmuchálek probeert de bal met de borst te controleren. Dönmezer is nu in balbezit. Dönmezer passt de bal in één keer door. Mujica rent richting de bal. Mujica schiet op doel. Kun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Lagos geeft een hoge lob. Szyc heeft problemen om de bal te vangen. Szyc passt de bal zonder na te denken. Badaczewski is nu in balbezit. Badaczewski draait met de bal, schiet en ... Miszkiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomka onderschept slim de pass. Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrusik geeft een hoge lob. Albu rent richting de bal. Albu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Legue rent richting de bal. Legue geeft de bal voor. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo geeft een hoge lob. Čmuchálek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tomka passt de bal in één keer door. Mujica rent richting de bal. Esawaran schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Esawaran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 52%, NihillistTeam 48%.
ZORZA Krzeszów - NihillistTeam 0:4