Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.070
  • Stadion: KSG1985 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 19912
KSG1985 KROLEWSCY C.F
moja Tactiek over the top_4
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 52.5
formidable Schieten good
formidable Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Englund passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tuấn Linh de bal. Tuấn Linh met een sublieme pass. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka schiet op doel. Pantelić bokst de bal weg.

6e minuut.
Bobadilla met de inworp. Szłapka met een sublieme pass. Englund is nu in balbezit. Englund geeft de bal voor. Główka springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pantelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Szłapka probeert naar een medespeler te passen. Bottinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka verovert de bal door een tackle van achteren. Główka draait met de bal, schiet en ... Pantelić bokst de bal weg.

14e minuut.
Ruta geeft een hoge lob. Florian is nu in balbezit. Farvacques onderschept slim de pass. Farvacques haalt uit met een fantastische trap. Gogoasă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - KROLEWSCY C.F 0:1

18e minuut.
Szłapka rent richting de bal. Szłapka passt de bal in één keer door. Bobadilla speelt de bal door. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KSG1985 - KROLEWSCY C.F 1:1

22e minuut.
Szłapka is nu in balbezit. Niemczyk onderschept slim de pass. Tuấn Linh verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Linh geeft de bal voor. Główka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - KROLEWSCY C.F 2:1

34e minuut.
Lundberg is nu in balbezit. Szłapka begaat een overtreding. Lundberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Farvacques springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ruta passt de bal in één keer door. Bobadilla rent richting de bal. Patano begaat een overtreding. Patano krijgt een gele kaart. Bobadilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szłapka met een snel genomen vrije trap. Tuấn Linh maakt een snoekduik en kopt de bal. Pantelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 40%, KROLEWSCY C.F 60%.
KSG1985 - KROLEWSCY C.F 2:1

46e minuut.
Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft een hoge lob. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Loschi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Englund speelt de bal door. Szłapka rent richting de bal. Szłapka geeft de bal voor. Tuấn Linh springt en kopt de bal. Pantelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - KROLEWSCY C.F 3:1

70e minuut.
Farvacques probeert naar een medespeler te passen. Wadoń is nu in balbezit. Wadoń passt de bal in één keer door. Englund met een sublieme pass. Bobadilla geeft de bal voor. Pantelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Wadoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg geeft de bal voor. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Englund verovert de bal door een tackle van achteren. Englund passt de bal in één keer door. Szłapka probeert naar een medespeler te passen. Główka is nu in balbezit. Główka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 48%, KROLEWSCY C.F 52%.
KSG1985 - KROLEWSCY C.F 3:1