Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Wróblewa chlopki roztropki
Toudi Tactiek good
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen average


6e minuut.
Curuś rent richting de bal. Banaszewski onderschept slim de pass. Banaszewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zherzh de bal. Zherzh haalt uit met een fantastische trap. Kawulok bokst de bal weg.

8e minuut.
Brocador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina speelt de bal door. Obreja is nu in balbezit. Obreja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Banaszewski geeft een lange en hoge pass. De Wulf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Istvan kopt de bal weg. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zherzh rent richting de bal. Zherzh passt de bal met de wreef. Pajka is nu in balbezit. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De Wulf geeft de bal voor. Inworp. Istvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klungelig pakt Carballo de bal. Zherzh is nu in balbezit. Carballo maakt een afschuwelijke overtreding. Carballo krijgt een gele kaart. Zherzh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brocador komt bij de bal en schiet. Kawulok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Vračar is nu in balbezit. Vračar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagina geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferré probeert naar een medespeler te passen. Istvan kopt de bal weg. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh haalt uit met een fantastische trap. Kawulok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Banaszewski kopt de bal weg. Zherzh rent richting de bal. Zherzh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Banaszewski de bal. Banaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 44%, chlopki roztropki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duma Wróblewa - chlopki roztropki 0:0

46e minuut.
Obreja verovert de bal door een tackle van achteren. Elkhalfi is nu in balbezit. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh haalt uit met een fantastische trap. Kawulok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Obreja stond buitenspel. Porumbel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Carballo met een sublieme pass. Daar is Zherzh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zherzh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Klungelig pakt De Wulf de bal. Istvan is nu in balbezit. Istvan passt de bal in één keer door. Zherzh rent richting de bal. Zherzh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Twierkowski rent richting de bal. Brocador rent richting de bal. Brocador passt de bal in één keer door. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Banaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaszewski speelt de bal door. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - chlopki roztropki 1:0

71e minuut.
De Wulf is nu in balbezit. Banaszewski onderschept slim de pass. Met opzet legt Curuś zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Curuś moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Curuś schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Banaszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Istvan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Wulf kopt de bal weg. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - chlopki roztropki 2:0

73e minuut.
Lozano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Twierkowski kan de bal niet met de borst controleren. Brocador geeft een hoge lob. Dub bereikt de bal nog maar net als eerste. Dub geeft een hoge lob. Ferré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - chlopki roztropki 2:1

74e minuut.
Obreja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka verovert de bal door een tackle van achteren. Pajka probeert naar een medespeler te passen. Zherzh rent richting de bal. Zherzh schiet op doel. Kawulok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo rent richting de bal. Pajka verovert de bal door een tackle van achteren. Pajka haalt uit met een fantastische trap. Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan speelt de bal door. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pajka haalt uit met een fantastische trap. Kawulok speelt de bal door. Istvan kopt de bal weg. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh draait met de bal, schiet en ... Kawulok bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 38%, chlopki roztropki 62%.
Duma Wróblewa - chlopki roztropki 2:1