Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC UNICORNS ZORZA Krzeszów
Moja 433 Tactiek zorza
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 51
excellent Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica met een sublieme pass. Murillo rent richting de bal. Murillo geeft de bal voor. Čmuchálek krijgt zijn hoofd ertegen. Cortese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Čmuchálek speelt de bal door. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo passt de bal in één keer door. Raat is nu in balbezit. Raat schiet op doel. Cortese bokst de bal weg.

16e minuut.
Biaram is nu in balbezit. Biaram heeft problemen om de bal te vangen. Biaram passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Színes de bal. Színes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Miszkiel met een harde bal richting middenveld. Padilla is nu in balbezit. Padilla speelt de bal door. Koločira rent richting de bal. Koločira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chevallier speelt de bal door. Tomka met een sublieme pass. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo geeft de bal voor. Čmuchálek maakt een snoekduik en kopt de bal. Cortese bokst de bal weg.

21e minuut.
Mujica heeft problemen om de bal te vangen. Chevallier is nu in balbezit. Padilla met een sublieme pass. Biaram rent richting de bal. Biaram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lagos rent richting de bal. Lagos geeft een lange en hoge pass. Čmuchálek kopt de bal weg. Klungelig pakt Mujica de bal. Mujica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chevallier passt de bal zonder na te denken. Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft de bal voor. Koločira rent richting de bal. Koločira schiet op doel. Miszkiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Színes is nu in balbezit. Színes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNICORNS - ZORZA Krzeszów 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNICORNS 50%, ZORZA Krzeszów 50%.
FC UNICORNS - ZORZA Krzeszów 1:0

48e minuut.
Mujica met een sublieme pass. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Cortese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cortese probeert naar een medespeler te passen. Biaram rent richting de bal. Biaram passt de bal in één keer door. Színes bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Filó met een snelle inworp. Mujica rent richting de bal. Padilla begaat een overtreding. Mujica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Daar is Biaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram speelt de bal door. Padilla speelt de bal door. Színes bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Biaram rent richting de bal. Lederbauer begaat een overtreding. Biaram raakt geblesseerd tijdens het duel. Biaram zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koločira springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Filó kopt de bal weg. Chevallier is nu in balbezit. Chevallier geeft een lange en hoge pass. Koločira bereikt de bal nog maar net als eerste. Koločira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Színes is nu in balbezit. Színes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Miszkiel trapt de bal weg van het doel. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Murillo met een sublieme pass. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Filó heeft problemen om de bal te vangen. Mujica is nu in balbezit. Mujica passt de bal met de wreef. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mujica kopt de bal weg. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Cortese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC UNICORNS - ZORZA Krzeszów 1:1

83e minuut.
Raat speelt de bal door. Filó rent richting de bal. Filó geeft een hoge lob. Koločira bereikt de bal nog maar net als eerste. Koločira schiet op doel. Miszkiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tomka geeft een lange en hoge pass. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász geeft een lange en hoge pass. Biaram is nu in balbezit. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Miszkiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNICORNS 38%, ZORZA Krzeszów 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC UNICORNS - ZORZA Krzeszów 1:1