Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chlopki roztropki KROLEWSCY C.F
good Tactiek over the top_4
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
51.6 gemiddelde waardering 52.9
formidable Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Subekti rent richting de bal. Subekti passt de bal zonder na te denken. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - KROLEWSCY C.F 1:0

6e minuut.
Patano verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti passt de bal zonder na te denken. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Klungelig pakt Carballo de bal. Patano onderschept slim de pass. Patano geeft de bal voor. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Dub kopt de bal weg. Subekti geeft een hoge lob. Obreja kopt de bal weg. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De Wulf rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lundberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Farvacques maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kawulok trapt de bal weg. Elkhalfi kopt de bal weg. Subekti speelt de bal door. Daar is Obreja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Loschi geeft de bal voor. Inworp. De Wulf met een snelle inworp. Elkhalfi heeft problemen om de bal te vangen. Elkhalfi geeft een hoge lob. Pantelić bokst de bal weg.

30e minuut.
Bagina verovert de bal door een tackle van achteren. Bagina passt de bal zonder na te denken. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi geeft een hoge lob. Montenegro krijgt zijn hoofd ertegen. Pantelić bokst de bal weg. Bottinelli speelt de bal door. Obreja bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - KROLEWSCY C.F 2:0

35e minuut.
Repeła probeert naar een medespeler te passen. Elkhalfi heeft problemen om de bal te vangen. Elkhalfi geeft de bal voor. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Pantelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chlopki roztropki 44%, KROLEWSCY C.F 56%.
chlopki roztropki - KROLEWSCY C.F 2:0

66e minuut.
Daar is Elkhalfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhalfi geeft de bal voor. Obreja bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreja draait met de bal, schiet en ... Pantelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Moravčević stond buitenspel. De Wulf maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Obreja kopt de bal weg. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Loschi is nu in balbezit. Loschi geeft de bal voor. Dub kopt de bal weg. Elkhalfi geeft een lange en hoge pass. Obreja krijgt zijn hoofd ertegen. Pantelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Loschi geeft een hoge lob. Inworp. Elkhalfi met een snelle inworp. Subekti rent richting de bal. Subekti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti rent richting de bal. Subekti passt de bal met de wreef. Obreja is nu in balbezit. Obreja haalt uit met een fantastische trap. Pantelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montenegro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - KROLEWSCY C.F 3:0

83e minuut.
Obreja kopt de bal weg. Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Pantelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - KROLEWSCY C.F 4:0

86e minuut.
Patano met een sublieme pass. Włodarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Patano geeft een lange en hoge pass. Daar is Farvacques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farvacques haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - KROLEWSCY C.F 4:1

89e minuut.
Wójcik geeft de bal voor. Patano probeert naar een medespeler te passen. Repeła probeert de bal aan de voet te houden. Farvacques is nu in balbezit. Farvacques draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chlopki roztropki 40%, KROLEWSCY C.F 60%.
chlopki roztropki - KROLEWSCY C.F 4:1