Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RokitaKSG czarno złoci
ksg Tactiek damian1
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Vilarrasa onderschept slim de pass. Briceño Iragorry verovert de bal door een tackle van achteren. Briceño Iragorry geeft de bal voor. Tasto kan de bal niet met de borst controleren. Tasto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Baiamonti met de inworp. Figliuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarkowski onderschept slim de pass. Twarkowski geeft een lange en hoge pass. Tasto krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ingemarsson kopt de bal weg. Twarkowski probeert de bal aan de voet te houden. Figliuolo rent richting de bal. Twarkowski onderschept slim de pass. Twarkowski probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tasto is nu in balbezit. Tasto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. İlhan onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - czarno złoci 0:1

10e minuut.
Rio Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Phúc Cường onderschept slim de pass. Phúc Cường probeert naar een medespeler te passen. Tasto rent richting de bal. Tasto haalt uit met een fantastische trap. Świętek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Phúc Cường passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kasu de bal. Kasu met een sublieme pass. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto haalt uit met een fantastische trap. Świętek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Twarkowski geeft een hoge lob. Ingemarsson is nu in balbezit. Tasto onderschept slim de pass. Tasto schiet op doel. Świętek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - czarno złoci 0:2

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patiris trapt de bal weg. Phúc Cường kopt de bal weg. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Twarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarkowski geeft een hoge lob. Tasto rent richting de bal. İlhan onderschept slim de pass. Phúc Cường rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ingemarsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasu met een snelle inworp. Phúc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Cường geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Phúc Cường geeft een hoge lob. İlhan verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phúc Cường geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - czarno złoci 0:3

43e minuut.
Ingemarsson geeft de bal voor. Kula kopt de bal weg. Daar is Petelinek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Baiamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiamonti geeft de bal voor. Ingemarsson controleert de bal met de borst. Tasto rent richting de bal. Tasto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RokitaKSG 62%, czarno złoci 38%.
RokitaKSG - czarno złoci 0:3

49e minuut.
Briceño Iragorry geeft de bal voor. Ingemarsson rent richting de bal. Ingemarsson passt de bal met de wreef. Tasto rent richting de bal. Tasto schiet op doel. Świętek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Niemancewicz kopt de bal weg. Daar is Caporaloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phúc Cường met een sublieme pass. Tasto is nu in balbezit. Tasto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Briceño Iragorry speelt de bal door. Caporaloni speelt de bal door. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski schiet op doel. Patiris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - czarno złoci 1:3

61e minuut.
Phúc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Cường passt de bal met de wreef. Kasu rent richting de bal. Kasu geeft een hoge lob. Tasto is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Twarkowski zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Phúc Cường is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Baiamonti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zumas rent richting de bal. Vilarrasa is nu in balbezit. Vilarrasa passt de bal met de wreef. Zumas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Twarkowski met een sublieme pass. Tasto is nu in balbezit. Ingemarsson rent richting de bal. Tasto verovert de bal door een tackle van achteren. Tasto schiet op doel. Świętek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zumas passt de bal in één keer door. Niemancewicz is nu in balbezit. Phúc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Phúc Cường geeft de bal voor. Tasto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ingemarsson speelt de bal door. İlhan heeft problemen om de bal te vangen. Tasto is nu in balbezit. Tasto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petelinek de bal. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kasu is nu in balbezit. Kasu geeft een lange en hoge pass. Tasto is nu in balbezit. Tasto geeft de bal voor. İlhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - czarno złoci 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RokitaKSG 58%, czarno złoci 42%.
RokitaKSG - czarno złoci 1:4