Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KROLEWSCY C.F NihillistTeam
over the top_4 Tactiek johny433
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 57.4
good Schieten formidable
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Mengüalpoğlu probeert naar een medespeler te passen. Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrusik geeft een lange en hoge pass. Albu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - NihillistTeam 0:1

35e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau passt de bal zonder na te denken. Bottinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu verovert de bal door een tackle van achteren. Albu draait met de bal, schiet en ... Pantelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu draait met de bal, schiet en ... Pantelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Proudfoot met een sublieme pass. Rychlik rent richting de bal. Rychlik passt de bal in één keer door. Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KROLEWSCY C.F 52%, NihillistTeam 48%.
KROLEWSCY C.F - NihillistTeam 0:1

47e minuut.
Patano speelt de bal door. Włodarczyk is nu in balbezit. Głusejdo rent richting de bal. Włodarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Włodarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Mengüalpoğlu passt de bal met de wreef. Dönmezer speelt de bal door. Rychlik rent richting de bal. Jędrusik geeft een hoge lob. Albu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jędrusik probeert naar een medespeler te passen. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niemczyk. Niemczyk krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Inworp. Jędrusik met een snelle inworp. Rychlik kan de bal niet met de borst controleren. Rychlik geeft een lange en hoge pass. Albu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Schuurmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dönmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patano. Dönmezer raakt geblesseerd tijdens het duel. Dönmezer wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - NihillistTeam 0:2

84e minuut.
Mengüalpoğlu probeert naar een medespeler te passen. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik probeert naar een medespeler te passen. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau geeft een lange en hoge pass. Pantelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KROLEWSCY C.F 61%, NihillistTeam 39%.
KROLEWSCY C.F - NihillistTeam 0:2