Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
czarno złoci Stettin Garden 2050
damian1 Tactiek 777
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.2 gemiddelde waardering 56.7
good Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Beuzer geeft een lange en hoge pass. Quang Lâm kopt de bal weg. Carrió is nu in balbezit. Carrió geeft een lange en hoge pass. Joosepson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kasu is nu in balbezit. Kasu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Koziara de bal onder controle te krijgen. Tasto is nu in balbezit. Tasto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Koziara verovert de bal door een tackle van achteren. Koziara geeft de bal voor. Inworp. Baiamonti met een snelle inworp. Twarkowski geeft een lange en hoge pass. Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tasto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
czarno złoci - Stettin Garden 2050 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: czarno złoci 37%, Stettin Garden 2050 63%.
czarno złoci - Stettin Garden 2050 1:0

48e minuut.
Grazia rent richting de bal. Quang Lâm onderschept slim de pass. Quang Lâm geeft een hoge lob. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson schiet op doel. Patiris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Schaeffer geeft de bal voor. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió geeft een lange en hoge pass. Joosepson rent richting de bal. Joosepson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Porost is nu in balbezit. Phúc Cường onderschept slim de pass. Phúc Cường met een sublieme pass. Tasto heeft problemen om de bal te vangen. Tasto draait met de bal, schiet en ... Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Beuzer passt de bal in één keer door. Joosepson met een sublieme pass. Klungelig pakt Carrió de bal. Carrió haalt uit met een fantastische trap. Patiris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
czarno złoci - Stettin Garden 2050 1:1

61e minuut.
Schaeffer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grazia met de inworp. Phúc Cường geeft de bal voor. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porost onderschept slim de pass. Porost geeft een lange en hoge pass. Carrió is nu in balbezit. Carrió draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wojtasik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patiris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Gajdzik is nu in balbezit. Gajdzik geeft een hoge lob. Briceño Iragorry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson draait met de bal, schiet en ... Patiris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Gajdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzik geeft een hoge lob. Joosepson kopt de bal weg. Carrió rent richting de bal. Carrió haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gajdzik is nu in balbezit. Gajdzik passt de bal zonder na te denken. Joosepson is nu in balbezit. Wojtasik geeft de bal voor. Carrió maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft de bal voor. Carrió kopt de bal weg. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson draait met de bal, schiet en ... Patiris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: czarno złoci 42%, Stettin Garden 2050 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
czarno złoci - Stettin Garden 2050 1:1