Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZORZA Krzeszów Duma Wróblewa
zorza Tactiek Toudi
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
50.5 gemiddelde waardering 55.2
good Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Vračar geeft de bal voor. Teixeira is nu in balbezit. Met opzet legt Pajka zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pajka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pajka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mujica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murillo geeft een hoge lob. Raat is nu in balbezit. Raat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Brocador geeft de bal voor. Iturralde González bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh haalt uit met een fantastische trap. Miszkiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Teixeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh draait met de bal, schiet en ... Miszkiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Istvan is nu in balbezit. Istvan geeft een hoge lob. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - Duma Wróblewa 0:1

32e minuut.
Čmuchálek met een sublieme pass. Kreek rent richting de bal. Kreek passt de bal zonder na te denken. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 55%, Duma Wróblewa 45%.
ZORZA Krzeszów - Duma Wróblewa 0:1

52e minuut.
Tomka passt de bal zonder na te denken. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador passt de bal in één keer door. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Banaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Banaszewski passt de bal zonder na te denken. Zherzh rent richting de bal. Zherzh schiet op doel. Miszkiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - Duma Wróblewa 0:2

59e minuut.
Zherzh passt de bal met de wreef. Istvan heeft problemen om de bal te vangen. Istvan passt de bal in één keer door. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador haalt uit met een fantastische trap. Paal! Miszkiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vračar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Murillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mujica geeft een lange en hoge pass. Raat kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Čmuchálek rent richting de bal. Dembiński geeft de bal voor. Banaszewski met een sublieme pass. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Raat rent richting de bal. Porumbel verovert de bal door een tackle van achteren. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Zherzh rent richting de bal. Zherzh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Dembiński onderschept slim de pass. Brocador met een sublieme pass. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lederbauer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaszewski met een snelle inworp. Istvan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zherzh de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zherzh rent richting de bal. Zherzh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - Duma Wróblewa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 44%, Duma Wróblewa 56%.
ZORZA Krzeszów - Duma Wróblewa 0:3