Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.070
  • Stadion: KSG1985 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40202
KSG1985 chlopki roztropki
moja Tactiek good
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.6 gemiddelde waardering 54.9
formidable Schieten outstanding
formidable Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Tuấn Linh is nu in balbezit. Lozano geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh speelt de bal door. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Carballo rent richting de bal. Tuấn Linh onderschept slim de pass. Tuấn Linh probeert naar een medespeler te passen. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel. Kawulok bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro passt de bal in één keer door. Obreja rent richting de bal. Obreja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - chlopki roztropki 0:1

14e minuut.
Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi geeft de bal voor. Klungelig pakt Alexander-Arnold de bal. Obreja bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreja draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szłapka rent richting de bal. Szłapka passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Kawulok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina passt de bal in één keer door. Montenegro heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Subekti verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti geeft een hoge lob. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Gogoasă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - chlopki roztropki 0:2

30e minuut.
Daar is Wadoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreja rent richting de bal. Obreja geeft een hoge lob. Montenegro krijgt zijn hoofd ertegen. Gogoasă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - chlopki roztropki 0:3

33e minuut.
Wadoń geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Kawulok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Obreja bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro rent richting de bal. Obreja rent richting de bal. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 51%, chlopki roztropki 49%.
KSG1985 - chlopki roztropki 0:3

46e minuut.
Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Gogoasă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - chlopki roztropki 0:4

50e minuut.
Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreja bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreja passt de bal zonder na te denken. Bagina rent richting de bal. Bagina geeft een hoge lob. Gogoasă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Główka verovert de bal door een tackle van achteren. Główka met een sublieme pass. Szłapka is nu in balbezit. Szłapka geeft de bal voor. Tuấn Linh rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bagina passt de bal in één keer door. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi passt de bal in één keer door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel. Gogoasă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
De Wulf geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Elkhalfi de bal. Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Gogoasă bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bobadilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Wulf geeft de bal voor. Buitenspel voor Obreja. Goede buitenspelval van de verdediging. Maciaszczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Główka kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Szłapka speelt de bal door. Główka rent richting de bal. Główka schiet op doel. Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - chlopki roztropki 1:4

67e minuut.
Subekti onderschept slim de pass. Subekti geeft de bal voor. Obreja rent richting de bal. Obreja schiet op doel. Gogoasă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - chlopki roztropki 1:5

78e minuut.
Główka kopt de bal weg. Carballo heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - chlopki roztropki 2:5

81e minuut.
Englund is nu in balbezit. Englund passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - chlopki roztropki 3:5

86e minuut.
De Wulf geeft een hoge lob. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi passt de bal met de wreef. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - chlopki roztropki 3:6

88e minuut.
Englund is nu in balbezit. Englund geeft de bal voor. Główka heeft problemen om de bal te vangen. Główka schiet op doel. Curuś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - chlopki roztropki 4:6

89e minuut.
Elkhalfi geeft een lange en hoge pass. Florian kopt de bal weg. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi geeft de bal voor. Obreja krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Englund bereikt de bal nog maar net als eerste. Englund passt de bal in één keer door. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Kawulok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 47%, chlopki roztropki 53%.
KSG1985 - chlopki roztropki 4:6