Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.071
  • Stadion: Ugory Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 8768
KP Bydgoszcz MARCOBETIS
moja2 Tactiek burza
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Ludwikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Marusarz de bal. Marusarz met een sublieme pass. Sosyal rent richting de bal. Sosyal haalt uit met een fantastische trap. Michnowicz bokst de bal weg.

24e minuut.
Sierka probeert naar een medespeler te passen. Bajski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Felid. Bajski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bajski kan niet meer verder spelen. Wojtkowiak komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ott geeft de bal voor. Sosyal is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Luba ... Strafschop! Sosyal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sosyal neemt de penalty, wat een uithaal! Michnowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gaúcho rent richting de bal. Gaúcho passt de bal zonder na te denken. Remień rent richting de bal. Remień draait met de bal, schiet en ... Pacocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - MARCOBETIS 1:0

30e minuut.
Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka met een sublieme pass. Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak haalt uit met een fantastische trap. Pacocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Tabaczyński onderschept slim de pass. Tabaczyński passt de bal met de wreef. Gaúcho geeft een lange en hoge pass. Remień rent richting de bal. Remień haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka draait met de bal, schiet en ... Pacocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Łazarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarewicz geeft de bal voor. Sierka kopt de bal weg. Draba rent richting de bal. Draba geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sierka passt de bal met de wreef. Remień rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Draba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Remień springt en kopt de bal. Pacocha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 50%, MARCOBETIS 50%.
KP Bydgoszcz - MARCOBETIS 1:0

51e minuut.
Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech geeft een lange en hoge pass. Matta kopt de bal weg. Sosyal rent richting de bal. Sosyal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Tostão geeft een hoge lob. Daar is Gaúcho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaúcho geeft een hoge lob. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień draait met de bal, schiet en ... Pacocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott passt de bal in één keer door. Luba onderschept slim de pass. Sosyal rent richting de bal. Sosyal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ott probeert naar een medespeler te passen. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Gherini begaat een overtreding. Al-Gherini krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Łazarewicz geeft een lange en hoge pass. Wojtkowiak kopt de bal weg. Remień rent richting de bal. Remień draait met de bal, schiet en ... Pacocha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - MARCOBETIS 2:0

77e minuut.
Remień controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tabaczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ott kopt de bal weg. Sosyal rent richting de bal. Sosyal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Matta kopt de bal weg. Sosyal heeft problemen om de bal te vangen. Tiscareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal onderschept slim de pass. Sosyal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 61%, MARCOBETIS 39%.
KP Bydgoszcz - MARCOBETIS 2:0