Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC (V)alencia Bydlaki SCe
new Tactiek ZADYMKA
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
52.5 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Figueredo passt de bal in één keer door. Pasios rent richting de bal. Pasios passt de bal zonder na te denken. Stamatović rent richting de bal. Stamatović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Šimsa geeft een hoge lob. Jelonek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iwaszko. Iwaszko krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Jelonek de bal. Fury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fury geeft een lange en hoge pass. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
López Domínguez onderschept slim de pass. López Domínguez geeft de bal voor. Bartual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartual draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Iwaszko de bal. Paiva rent richting de bal. Paiva passt de bal met de wreef. Pasios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
López Domínguez is nu in balbezit. López Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Falkowski geeft de bal voor. Bartual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartual haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 2:0

19e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Sandoval geeft een hoge lob. Paiva rent richting de bal. Paiva geeft een lange en hoge pass. Stamatović krijgt zijn hoofd ertegen. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasios onderschept slim de pass. Pasios met een sublieme pass. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Paiva geeft een hoge lob. Stamatović rent richting de bal. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek schiet op doel. Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 2:1

39e minuut.
López Domínguez is nu in balbezit. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. López Domínguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandoval roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sandoval kan niet meer verder spelen. Pielorz komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Šimsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimsa geeft een hoge lob. López Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arues onderschept slim de pass. Figueredo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 56%, Bydlaki SCe 44%.
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 2:1

47e minuut.
Falkowski is nu in balbezit. Pasios verovert de bal door een tackle van achteren. Pasios passt de bal in één keer door. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Mir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 2:2

50e minuut.
Areco geeft een hoge lob. Paiva heeft problemen om de bal te vangen. Paiva geeft een lange en hoge pass. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Iwaszko probeert naar een medespeler te passen. Wolanin rent richting de bal. Sloupek probeert naar een medespeler te passen. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek schiet op doel. Miastkowski bokst de bal weg. Pasios probeert de bal aan de voet te houden. Pasios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 2:3

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miastkowski niet meer kan verder spelen. van Mourik komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Arues heeft problemen om de bal te vangen. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Arues verovert de bal door een tackle van achteren. Bartual rent richting de bal. Bartual schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski speelt de bal door. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
López Domínguez is nu in balbezit. Gonnet rent richting de bal. Wolanin rent richting de bal. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Figueredo geeft de bal voor. Paiva kopt de bal weg. Mogiełka heeft problemen om de bal te vangen. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Paiva heeft problemen om de bal te vangen. Sloupek met een sublieme pass. Pielorz rent richting de bal. López Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. López Domínguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Paiva speelt de bal door. Pasios met een sublieme pass. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek draait met de bal, schiet en ... van Mourik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 2:4

82e minuut.
Šimsa is nu in balbezit. Šimsa geeft een lange en hoge pass. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 3:4

84e minuut.
Pasios geeft de bal voor. Fury heeft problemen om de bal te vangen. Jelonek begaat een overtreding. Jelonek krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Figueredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueredo geeft de bal voor. Jelonek rent richting de bal. Jelonek draait met de bal, schiet en ... van Mourik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jelonek rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paiva zal de hoekschop nemen. Figueredo kopt de bal weg. Pasios rent richting de bal. Pasios draait met de bal, schiet en ... Stamatović probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 57%, Bydlaki SCe 43%.
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 3:4