Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krowiszon Niemce FC (V)alencia
nowa Tactiek new
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Pethő verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pethő onderschept slim de pass. Bartual verovert de bal door een tackle van achteren. Bartual schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gonnet is nu in balbezit. Baloyi maakt een afschuwelijke overtreding. Gonnet raakt geblesseerd tijdens het duel. Falkowski met een snel genomen vrije trap. Gonnet krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC (V)alencia 0:1

15e minuut.
Radiljević geeft een lange en hoge pass. Fury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fury geeft een lange en hoge pass. Bartual rent richting de bal. Bartual draait met de bal, schiet en ... Rusu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sloupek neemt de hoekschop. Gonnet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fury geeft een lange en hoge pass. Sloupek probeert naar een medespeler te passen. Bartual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartual schiet op doel. Rusu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC (V)alencia 0:2

41e minuut.
Huizingh met een sublieme pass. Radiljević rent richting de bal. Radiljević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Überraschung de bal. Überraschung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC (V)alencia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 49%, FC (V)alencia 51%.
Krowiszon Niemce - FC (V)alencia 1:2

50e minuut.
Rusu is nu in balbezit. Rusu geeft een hoge lob. Falkowski kopt de bal weg. Bartual rent richting de bal. Bartual schiet op doel. Rusu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC (V)alencia 1:3

65e minuut.
Doeltrap. Cortez komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mogiełka geeft de bal voor. Baloyi rent richting de bal. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Rusu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC (V)alencia 1:4

67e minuut.
Baloyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloyi geeft een lange en hoge pass. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. van Mourik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC (V)alencia 2:4

72e minuut.
Sloupek rent richting de bal. Sloupek geeft de bal voor. Bartual is nu in balbezit. Bartual haalt uit met een fantastische trap. Rusu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC (V)alencia 2:5

79e minuut.
Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Radiljević verovert de bal door een tackle van achteren. Radiljević probeert naar een medespeler te passen. Überraschung rent richting de bal. Überraschung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC (V)alencia 3:5

81e minuut.
Fury speelt de bal door. Bartual bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartual verovert de bal door een tackle van achteren. Bartual geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Iwaszko kopt de bal weg. Alighieri rent richting de bal. Alighieri geeft een lange en hoge pass. Überraschung is nu in balbezit. Überraschung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Iwaszko onderschept slim de pass. Iwaszko geeft de bal voor. Gonnet rent richting de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC (V)alencia 3:6

88e minuut.
Falkowski passt de bal met de wreef. López Domínguez rent richting de bal. López Domínguez geeft de bal voor. Bartual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartual draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 64%, FC (V)alencia 36%.
Krowiszon Niemce - FC (V)alencia 3:6