Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRÓL POWRACA Zdradzieckie Mordeczki
torpeda Tactiek Atak
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
53 gemiddelde waardering 40.1
excellent Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen good


11e minuut.
Tosiński rent richting de bal. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Tosiński is nu in balbezit. Tosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRÓL POWRACA - Zdradzieckie Mordeczki 1:0

16e minuut.
Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldero onderschept slim de pass. Baldero haalt uit met een fantastische trap. Spiridione probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Jaskólski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskólski geeft de bal voor. Debray is nu in balbezit. Debray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Linoxylakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Sztandera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Tosiński is nu in balbezit. Tosiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KRÓL POWRACA - Zdradzieckie Mordeczki 2:0

26e minuut.
Trerecki met de inworp. Muziek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linoxylakis. Linoxylakis krijgt een gele kaart. Muziek raakt geblesseerd tijdens het duel. Muziek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stathopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Sosnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sztandera verovert de bal door een tackle van achteren. Olondris rent richting de bal. Mavrocordat met een sublieme pass. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jaskólski heeft problemen om de bal te vangen. Kędzior is nu in balbezit. Trerecki onderschept slim de pass. Tosiński onderschept slim de pass. Tosiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Trerecki rent richting de bal. Tosiński onderschept slim de pass. Mavrocordat speelt de bal door. Baldero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mavrocordat met een sublieme pass. Baldero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaskólski. Baldero raakt geblesseerd tijdens het duel. Mavrocordat komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KRÓL POWRACA - Zdradzieckie Mordeczki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRÓL POWRACA 39%, Zdradzieckie Mordeczki 61%.
KRÓL POWRACA - Zdradzieckie Mordeczki 3:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linoxylakis is nu in balbezit. Linoxylakis geeft de bal voor. Tosiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Spiridione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Stathopoulos schiet op doel. Sosnowski probeert naar een medespeler te passen. Baldero kopt de bal weg. Daar is Tosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KRÓL POWRACA - Zdradzieckie Mordeczki 4:0

65e minuut.
Moricone geeft de bal voor. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat speelt de bal door. Baldero is nu in balbezit. Baldero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Olondris probeert naar een medespeler te passen. Linoxylakis heeft problemen om de bal te vangen. Olondris begaat een overtreding. Olondris krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. González Velasco onderschept slim de pass. González Velasco geeft een hoge lob. Opriţa geeft de bal voor. Kędzior springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mavrocordat met een sublieme pass. Olondris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRÓL POWRACA - Zdradzieckie Mordeczki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRÓL POWRACA 25%, Zdradzieckie Mordeczki 75%.
KRÓL POWRACA - Zdradzieckie Mordeczki 5:0