Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kulczyk BKS Modlin KP Bydgoszcz
Sekcja 88 Tactiek moja2
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 60.4
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Remień heeft problemen om de bal te vangen. Grabiec probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaúcho zal de hoekschop nemen. Remień krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - KP Bydgoszcz 0:1

17e minuut.
Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka passt de bal zonder na te denken. Draba rent richting de bal. Draba geeft de bal voor. Wojtkowiak krijgt zijn hoofd ertegen. Bertrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Saršon met een sublieme pass. Klungelig pakt Sierka de bal. Sierka met een sublieme pass. Klungelig pakt Remień de bal. Remień haalt uit met een fantastische trap. Bertrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - KP Bydgoszcz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 60%, KP Bydgoszcz 40%.
Kulczyk BKS Modlin - KP Bydgoszcz 0:2

47e minuut.
Sierka rent richting de bal. Sierka passt de bal zonder na te denken. Wojtkowiak is nu in balbezit. Wojtkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - KP Bydgoszcz 0:3

50e minuut.
Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaúcho verovert de bal door een tackle van achteren. Gaúcho probeert naar een medespeler te passen. Wojtkowiak rent richting de bal. Wojtkowiak schiet op doel. Bertrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gaúcho passt de bal met de wreef. Remień rent richting de bal. Grabiec begaat een overtreding. Remień is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sierka wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gaúcho met een snelle inworp. Sierka is nu in balbezit. Sierka speelt de bal door. Wojtkowiak is nu in balbezit. Wojtkowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sierka heeft problemen om de bal te vangen. Sierka speelt de bal door. Draba rent richting de bal. Draba geeft een hoge lob. Remień springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sierka is nu in balbezit. Kontogoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka maakt een afschuwelijke overtreding. Sierka krijgt een gele kaart. Kontogoulidis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kontogoulidis kan niet meer verder spelen. Šaparauskas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Čabrilo de bal. Čabrilo geeft een hoge lob. Łodyga kopt de bal weg. Strazzolini is nu in balbezit. Strazzolini haalt uit met een fantastische trap. Michnowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga passt de bal met de wreef. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tiscareño onderschept slim de pass. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Remień rent richting de bal. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtkowiak draait met de bal, schiet en ... Bertrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - KP Bydgoszcz 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 56%, KP Bydgoszcz 44%.
Kulczyk BKS Modlin - KP Bydgoszcz 0:4