Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bydlaki SCe Krowiszon Niemce
ZADYMKA Tactiek nowa
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
56.1 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Klungelig pakt Šimsa de bal. Arues bereikt de bal nog maar net als eerste. Arues geeft een hoge lob. Stamatović rent richting de bal. Stamatović schiet op doel. Rusu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Pasios passt de bal met de wreef. Paiva is nu in balbezit. Paiva passt de bal in één keer door. Jelonek rent richting de bal. Jelonek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pethő geeft een hoge lob. Inworp. Figueredo met een snelle inworp. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Arues probeert naar een medespeler te passen. Paiva rent richting de bal. Paiva speelt de bal door. Jelonek rent richting de bal. Jelonek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Huizingh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Więckowski geeft de bal voor. Überraschung is nu in balbezit. Überraschung schiet op doel. Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Krowiszon Niemce 0:1

33e minuut.
Petru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figueredo met de inworp. Daar is Stamatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pethő geeft een lange en hoge pass. Inworp. Figueredo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović schiet op doel. Rusu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Arues is nu in balbezit. Huizingh onderschept slim de pass. Huizingh passt de bal zonder na te denken. Więckowski is nu in balbezit. Więckowski haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydlaki SCe 38%, Krowiszon Niemce 62%.
Bydlaki SCe - Krowiszon Niemce 0:1

47e minuut.
Paiva is nu in balbezit. Paiva passt de bal met de wreef. Pasios rent richting de bal. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Paiva kan de bal niet met de borst controleren. Baloyi met een sublieme pass. Huizingh heeft problemen om de bal te vangen. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek haalt uit met een fantastische trap. Rusu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Tomašić verovert de bal door een tackle van achteren. Tomašić passt de bal in één keer door. Arues rent richting de bal. Arues geeft een hoge lob. Paiva geeft een lange en hoge pass. Rusu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bydlaki SCe - Krowiszon Niemce 1:1

64e minuut.
Šimsa geeft een hoge lob. Jelonek kopt de bal weg. Paiva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cortez komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Figueredo rent richting de bal. Figueredo speelt de bal door. Pasios is nu in balbezit. Pasios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Pasios geeft een lange en hoge pass. Paiva kopt de bal weg. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek haalt uit met een fantastische trap. Rusu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Krowiszon Niemce 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydlaki SCe 32%, Krowiszon Niemce 68%.
Bydlaki SCe - Krowiszon Niemce 2:1