Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Yebacos SMUGGLERS
na jebał pies Tactiek last one
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 61.3
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Kölemen rent richting de bal. Kölemen met een sublieme pass. Predieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Predieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - SMUGGLERS 1:0

16e minuut.
Kręcioł probeert de bal met de borst te controleren. Watters probeert naar een medespeler te passen. Taverna geeft een hoge lob. Preis is nu in balbezit. Preis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kölemen kopt de bal weg. Gąsiorek probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski schiet op doel. Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - SMUGGLERS 2:0

30e minuut.
Kölemen passt de bal met de wreef. Predieri rent richting de bal. Predieri passt de bal zonder na te denken. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap. Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gąsiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiorek speelt de bal door. Kölemen rent richting de bal. Kölemen geeft een hoge lob. Predieri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lange kan de bal niet met de borst controleren. Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek met een sublieme pass. Kölemen geeft een hoge lob. Predieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zsiborás kopt de bal weg. Papinniemi is nu in balbezit. Papinniemi met een sublieme pass. Kręcioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcioł haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Papinniemi probeert naar een medespeler te passen. Lange probeert naar een medespeler te passen. Zēbergs rent richting de bal. Zēbergs geeft een hoge lob. Kręcioł krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Yebacos 49%, SMUGGLERS 51%.
Los Yebacos - SMUGGLERS 2:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zēbergs met een snelle inworp. Lange met een sublieme pass. Preis rent richting de bal. Preis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Chí Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kręcioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Minh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chí Minh krijgt een gele kaart. Kręcioł raakt geblesseerd tijdens het duel. Preis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - SMUGGLERS 2:1

61e minuut.
Predieri passt de bal met de wreef. Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek passt de bal met de wreef. Jędrzejewski is nu in balbezit. Jędrzejewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Joksimović komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lange is nu in balbezit. Lange passt de bal zonder na te denken. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Yebacos - SMUGGLERS 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Yebacos 57%, SMUGGLERS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Yebacos - SMUGGLERS 2:2