Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Jastrzębie-Zdrój ArsenalTeam
Maro Tactiek MOJA
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Guguła speelt de bal door. Trotter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stawczyk. Trotter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Davalillo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Alptemür probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trotter de bal. Gualda bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotter verovert de bal door een tackle van achteren. Trotter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trotter heeft problemen om de bal te vangen. Trotter schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Kuraś probeert naar een medespeler te passen. Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel passt de bal zonder na te denken. Trotter is nu in balbezit. Trotter haalt uit met een fantastische trap. Zwojnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Szeremet kopt de bal weg. Ružička rent richting de bal. Ružička passt de bal zonder na te denken. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Guguła probeert naar een medespeler te passen. Ryczel rent richting de bal. Ryczel met een sublieme pass. Trotter is nu in balbezit. Trotter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ryczel geeft een lange en hoge pass. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Trotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jastrzębie-Zdrój 63%, ArsenalTeam 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Jastrzębie-Zdrój - ArsenalTeam 0:0

56e minuut.
Ryczel is nu in balbezit. Trotter rent richting de bal. Trotter schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ryczel de bal onder controle te krijgen. Zwojnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jastrzębie-Zdrój - ArsenalTeam 0:1

73e minuut.
Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Ryczel is nu in balbezit. Ryczel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hertsens komt het veld opgelopen. Podziorny komt het veld opgelopen. Lajtai komt het veld opgelopen. De Commer komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Podziorny is nu in balbezit. Podziorny passt de bal met de wreef. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Commer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jastrzębie-Zdrój - ArsenalTeam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jastrzębie-Zdrój 64%, ArsenalTeam 36%.
GKS Jastrzębie-Zdrój - ArsenalTeam 0:2