Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfika Izbica D&R Unia Oświęcim
18L Tactiek dlaczego?
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 37.2
adequate Schieten adequate
poor Passen weak
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Feć is nu in balbezit. Ljepava verovert de bal door een tackle van achteren. Ljepava probeert naar een medespeler te passen. Villar is nu in balbezit. Villar schiet op doel. Nacsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ljepava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljepava geeft een hoge lob. Piecyk rent richting de bal. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar draait met de bal, schiet en ... Nacsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Klapsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyps bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morgenegg. Morgenegg krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mosso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piecyk de bal. Villar is nu in balbezit. Villar schiet op doel. Nacsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - D&R Unia Oświęcim 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 72%, D&R Unia Oświęcim 28%.
Benfika Izbica - D&R Unia Oświęcim 0:1

49e minuut.
Piecyk is nu in balbezit. Troch verovert de bal door een tackle van achteren. Troch geeft de bal voor. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar haalt uit met een fantastische trap. Nacsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satılmaz komt het veld opgelopen. Rath komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ljepava rent richting de bal. Ljepava geeft een hoge lob. Daar is Baimukhammedov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap. Rath bokst de bal weg.

79e minuut.
Ljepava rent richting de bal. Ljepava geeft een hoge lob. Daar is Szynalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villar rent richting de bal. Villar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spurna komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Piecyk geeft de bal voor. Satılmaz kopt de bal weg. Emery probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spurna is nu in balbezit. Spurna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 70%, D&R Unia Oświęcim 30%.
Benfika Izbica - D&R Unia Oświęcim 0:1