Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trójkolorowi 1919 SMUGGLERS
Go Go Go x2 Tactiek last one
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
61.7 gemiddelde waardering 58.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Louvet is nu in balbezit. Louvet passt de bal in één keer door. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz passt de bal in één keer door. Ciechański onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ringo neemt de hoekschop. Lange kopt de bal weg. Niemczycki geeft de bal voor. Juszkiewicz springt en kopt de bal. Raczek bokst de bal weg.

5e minuut.
Kręcioł controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Procopio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Górski probeert de bal met de borst te controleren. Juszkiewicz onderschept slim de pass. Juszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Niemczycki met een sublieme pass. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz geeft een hoge lob. Juszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - SMUGGLERS 1:0

13e minuut.
Papinniemi met een sublieme pass. Daar is Ringo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ringo geeft de bal voor. Karpowicz geeft de bal voor. Juszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis verovert de bal door een tackle van achteren. Toutountzis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Preis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Preis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Grabner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trójkolorowi 1919 - SMUGGLERS 1:1

36e minuut.
Ciechański rent richting de bal. Ringo verovert de bal door een tackle van achteren. Ringo met een sublieme pass. Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Karpowicz kopt de bal weg. Louvet rent richting de bal. Karpowicz rent richting de bal. Karpowicz geeft een hoge lob. Juszkiewicz springt en kopt de bal. Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trójkolorowi 1919 44%, SMUGGLERS 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trójkolorowi 1919 - SMUGGLERS 1:1

56e minuut.
Papinniemi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olivo komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Karpowicz geeft een hoge lob. Górski kopt de bal weg. Taverna bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Joksimović komt het veld opgelopen. Taverna met de inworp. Niemczycki geeft de bal voor. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Zsiborás neemt vlug de vrije trap. Toutountzis is nu in balbezit. Joksimović onderschept slim de pass. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Grabner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - SMUGGLERS 1:2

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemczycki met de inworp. Karpowicz geeft de bal voor. Louvet heeft problemen om de bal te vangen. Louvet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Toutountzis met een sublieme pass. Ringo rent richting de bal. Olivo begaat een overtreding. Olivo krijgt een gele kaart. Ringo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ringo kan niet meer verder spelen. Ogiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trójkolorowi 1919 45%, SMUGGLERS 55%.
Trójkolorowi 1919 - SMUGGLERS 1:2