Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: Wilki krosno
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25528
Wilki Krosno Malimo
do 3 razy sztuka Tactiek bike
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
39.7 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten formidable
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Prigoda trapt de bal weg. Gabryś kopt de bal weg. Trudnos probeert naar een medespeler te passen. Kyklhorn probeert de bal met de borst te controleren. Kyklhorn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Piragua geeft de bal voor. Kyklhorn kopt de bal weg. Daar is Kwoon-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachón is nu in balbezit. Pachón draait met de bal, schiet en ... Prigoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kuśmierzak geeft de bal voor. Mondini kopt de bal weg. Gabryś geeft de bal voor. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Piragua geeft een hoge lob. Kwoon-Sun heeft problemen om de bal te vangen. Trudnos met een sublieme pass. Pachón rent richting de bal. Pachón schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Trudnos is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega geeft een lange en hoge pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Piragua met een snelle inworp. Trudnos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zingaro. Zingaro krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Trudnos onderschept slim de pass. Trudnos geeft een lange en hoge pass. Pachón kopt de bal weg. Kyklhorn is nu in balbezit. Kyklhorn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kustosz is nu in balbezit. Kyklhorn onderschept slim de pass. Roszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roszak krijgt een gele kaart. Kyklhorn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roszak geeft een lange en hoge pass. Kyklhorn met een snel genomen vrije trap. Pachón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Martín Carballo speelt de bal door. Piragua met een sublieme pass. Pachón rent richting de bal. Pachón schiet op doel. Prigoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Malimo 0:1

35e minuut.
Piragua bereikt de bal nog maar net als eerste. Piragua probeert naar een medespeler te passen. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vega de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piragua zal de hoekschop nemen. Pachón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Malimo 0:2

37e minuut.
Pachón controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kwoon-Sun neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Caruccio de bal. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel. Davenport probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kustosz met een snelle inworp. Couturier geeft een lange en hoge pass. Arango kopt de bal weg. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zingaro rent richting de bal. Martín Carballo rent richting de bal. Martín Carballo geeft een hoge lob. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón draait met de bal, schiet en ... Prigoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mądzielewski passt de bal met de wreef. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś passt de bal zonder na te denken. Kyklhorn rent richting de bal. Kyklhorn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Krosno 59%, Malimo 41%.
Wilki Krosno - Malimo 0:2

50e minuut.
Martín Carballo is nu in balbezit. Martín Carballo geeft de bal voor. Kyklhorn is nu in balbezit. Kyklhorn schiet op doel. Prigoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Malimo 0:3

51e minuut.
Piragua passt de bal met de wreef. Gabryś rent richting de bal. Gabryś passt de bal met de wreef. Trudnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudnos haalt uit met een fantastische trap. Prigoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Daar is Gabryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabryś geeft een hoge lob. Kyklhorn rent richting de bal. Kyklhorn haalt uit met een fantastische trap. Prigoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Malimo 0:4

59e minuut.
Zingaro is nu in balbezit. Trudnos onderschept slim de pass. Trudnos geeft een lange en hoge pass. Kyklhorn krijgt zijn hoofd ertegen. Prigoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Malimo 0:5

64e minuut.
Trudnos geeft een lange en hoge pass. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón probeert naar een medespeler te passen. Kyklhorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyklhorn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Malimo 0:6

65e minuut.
Arango is nu in balbezit. Arango passt de bal zonder na te denken. Zingaro probeert de bal aan de voet te houden. Pachón rent richting de bal. Pachón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kyklhorn kopt de bal weg. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Roszak is nu in balbezit. Pachón verovert de bal door een tackle van achteren. Pachón draait met de bal, schiet en ... Prigoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gabryś met de inworp. Trudnos rent richting de bal. Trudnos geeft de bal voor. Kyklhorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyklhorn schiet op doel. Prigoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Barreto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś speelt de bal door. Kyklhorn heeft problemen om de bal te vangen. Kyklhorn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zingaro geeft de bal voor. Gabryś rent richting de bal. Gabryś passt de bal met de wreef. Kustosz heeft problemen om de bal te vangen. Kyklhorn rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gabryś neemt de hoekschop. Pachón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Malimo 0:7

80e minuut.
Klungelig pakt Piragua de bal. Piragua geeft een lange en hoge pass. Daar is Roszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón haalt uit met een fantastische trap. Prigoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kyklhorn is nu in balbezit. Kyklhorn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Malimo 0:8

83e minuut.
Couturier is nu in balbezit. Trudnos verovert de bal door een tackle van achteren. Trudnos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kyklhorn de bal. Kyklhorn schiet op doel. Prigoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mondini rent richting de bal. Martín Carballo rent richting de bal. Martín Carballo geeft een hoge lob. Kyklhorn is nu in balbezit. Kyklhorn schiet op doel. Prigoda bokst de bal weg. Pachón is nu in balbezit. Pachón draait met de bal, schiet en ... Prigoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kwoon-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachón is nu in balbezit. Pachón draait met de bal, schiet en ... Paal! Prigoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Zingaro geeft de bal voor. Buitenspel voor Arango. Goede buitenspelval van de verdediging. Mądzielewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Krosno 66%, Malimo 34%.
Wilki Krosno - Malimo 0:8