Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: Legionów 15
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16323
D&R Unia Oświęcim ArsenalTeam
dlaczego? Tactiek MOJA
49% Balbezit 51%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 47.3
redelijk Schieten solide
zwak Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek passt de bal met de wreef. Kuraś speelt de bal door. Trotter heeft problemen om de bal te vangen. Trotter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Páez is nu in balbezit. Páez geeft een hoge lob. Villar rent richting de bal. Villar haalt uit met een fantastische trap. Grocholski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - ArsenalTeam 1:0

16e minuut.
Morgenegg bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenegg passt de bal zonder na te denken. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - ArsenalTeam 2:0

19e minuut.
Ţugulea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davalillo rent richting de bal. Davalillo probeert naar een medespeler te passen. Trotter rent richting de bal. Trotter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ljepava rent richting de bal. Guguła onderschept slim de pass. Guguła met een sublieme pass. Trotter is nu in balbezit. Trotter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - ArsenalTeam 2:1

32e minuut.
Biliškov is nu in balbezit. Ryczel onderschept slim de pass. Ryczel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trotter de bal. Trotter haalt uit met een fantastische trap. De Gracia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D&R Unia Oświęcim 75%, ArsenalTeam 25%.
D&R Unia Oświęcim - ArsenalTeam 2:1

55e minuut.
Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel speelt de bal door. Biliškov rent richting de bal. Trotter onderschept slim de pass. Trotter schiet op doel. De Gracia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Páez de bal onder controle te krijgen. Mosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś geeft de bal voor. Trotter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D&R Unia Oświęcim - ArsenalTeam 2:2

62e minuut.
Parol is nu in balbezit. Parol probeert naar een medespeler te passen. Kuraś met een sublieme pass. Trotter rent richting de bal. Trotter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Emery geeft de bal voor. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś geeft een lange en hoge pass. Trotter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - ArsenalTeam 2:3

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lajtai komt het veld opgelopen. Alptemür komt het veld opgelopen. Podziorny komt het veld opgelopen. Hertsens komt het veld opgelopen. De Commer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kuraś met de inworp. Ryczel rent richting de bal. Ryczel geeft een lange en hoge pass. Daar is Podziorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podziorny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Morgenegg met een sublieme pass. Ljepava is nu in balbezit. Inworp. Hertsens met een snelle inworp. Guguła geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Villar passt de bal in één keer door. Daar is Ljepava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgenegg met een sublieme pass. Ljepava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljepava geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D&R Unia Oświęcim 87%, ArsenalTeam 13%.
D&R Unia Oświęcim - ArsenalTeam 2:3