Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfika Izbica GKS Jastrzębie-Zdrój
18L Tactiek Maro
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet geeft de bal voor. Ružička is nu in balbezit. Ružička draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Gualda geeft de bal voor. Daar is Koryciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński verovert de bal door een tackle van achteren. Koryciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Koryciński speelt de bal door. Collacchioni rent richting de bal. Collacchioni geeft de bal voor. Klapsas rent richting de bal. Klapsas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - GKS Jastrzębie-Zdrój 1:0

18e minuut.
Klapsas passt de bal zonder na te denken. Ladas is nu in balbezit. Ladas speelt de bal door. Klapsas rent richting de bal. Klapsas schiet op doel. Zwojnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladas verovert de bal door een tackle van achteren. Ladas speelt de bal door. Klapsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klapsas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lennuk speelt de bal door. Zyps is nu in balbezit. Zyps met een sublieme pass. Klapsas is nu in balbezit. Klapsas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Piecyk met een snelle inworp. Boyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lennuk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lennuk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Dastarac speelt de bal door. Gualda speelt de bal door. Szeremet speelt de bal door. Ružička bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružička draait met de bal, schiet en ... Nacsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfika Izbica - GKS Jastrzębie-Zdrój 1:1

41e minuut.
Catatau is nu in balbezit. Ladas verovert de bal door een tackle van achteren. Ladas met een sublieme pass. Klapsas rent richting de bal. Klapsas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Boyen is nu in balbezit. Boyen geeft de bal voor. Ružička controleert de bal met de borst. Ružička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - GKS Jastrzębie-Zdrój 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 58%, GKS Jastrzębie-Zdrój 42%.
Benfika Izbica - GKS Jastrzębie-Zdrój 1:2

54e minuut.
Gualda heeft problemen om de bal te vangen. Zyps rent richting de bal. Gualda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gualda naar de kleedkamers voor een vroege douche. De bal rolt over de achterlijn. Satılmaz komt het veld opgelopen. Rath komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Feć komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klečka speelt de bal door. Dastarac is nu in balbezit. Dastarac passt de bal met de wreef. Ružička rent richting de bal. Ružička draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klečka onderschept slim de pass. Klapsas onderschept slim de pass. Stawczyk is nu in balbezit. Klapsas verovert de bal door een tackle van achteren. Klapsas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kaczmarski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spurna komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Feć met de inworp. Zyps controleert de bal met de borst. Klapsas rent richting de bal. Klapsas draait met de bal, schiet en ... Zwojnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Klečka passt de bal met de wreef. Ružička rent richting de bal. Ružička passt de bal met de wreef. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Baimukhammedov onderschept slim de pass. Dastarac verovert de bal door een tackle van achteren. Dastarac speelt de bal door. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - GKS Jastrzębie-Zdrój 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 50%, GKS Jastrzębie-Zdrój 50%.
Benfika Izbica - GKS Jastrzębie-Zdrój 1:3