Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Yebacos Trójkolorowi 1919
na jebał pies Tactiek Go Go Go x2
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 62.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Coşerea geeft de bal voor. Chí Minh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alvoeiro is nu in balbezit. Alvoeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 0:1

6e minuut.
Stoenescu met een sublieme pass. Uras speelt de bal door. Stafiera heeft problemen om de bal te vangen. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Toutountzis verovert de bal door een tackle van achteren. Toutountzis geeft de bal voor. Alvoeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvoeiro haalt uit met een fantastische trap. Bork werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 0:2

9e minuut.
Horton geeft een lange en hoge pass. Toutountzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Predieri verovert de bal door een tackle van achteren. Predieri haalt uit met een fantastische trap. Grabner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 1:2

12e minuut.
Uras is nu in balbezit. Uras geeft de bal voor. Színes kopt de bal weg. Ateşoğlu rent richting de bal. Ateşoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Horton met een snelle inworp. Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 1:3

30e minuut.
Holčák speelt de bal door. Ateşoğlu rent richting de bal. Ateşoğlu passt de bal met de wreef. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coşerea onderschept slim de pass. Inworp. Holčák met de inworp. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Bork bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ateşoğlu zal de hoekschop nemen. Alvoeiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 1:4

34e minuut.
Színes is nu in balbezit. Színes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ateşoğlu met de inworp. Holčák probeert naar een medespeler te passen. Bork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 1:5

37e minuut.
Uras geeft een lange en hoge pass. Ateşoğlu is nu in balbezit. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Coşerea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 1:6

39e minuut.
Holčák is nu in balbezit. Holčák speelt de bal door. Juszkiewicz rent richting de bal. Alvoeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvoeiro draait met de bal, schiet en ... Bork bokst de bal weg.

44e minuut.
Holčák passt de bal met de wreef. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Horton zijn tegenspeler op de grond. Horton is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Uras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holčák met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Alvoeiro de bal. Alvoeiro schiet op doel. Kölemen probeert de bal aan de voet te houden. Bork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Yebacos 65%, Trójkolorowi 1919 35%.
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 1:7

47e minuut.
Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juszkiewicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bork maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 1:8

48e minuut.
Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşoğlu passt de bal met de wreef. Uras rent richting de bal. Uras geeft een lange en hoge pass. Juszkiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Uras is nu in balbezit. Uras haalt uit met een fantastische trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Színes met een snelle inworp. Bork probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Toutountzis geeft een lange en hoge pass. Alvoeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölemen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kölemen krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Predieri passt de bal zonder na te denken. Sağlamsoy onderschept slim de pass. Watters bereikt de bal nog maar net als eerste. Watters met een sublieme pass. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Holčák met een sublieme pass. Ateşoğlu met een sublieme pass. Uras rent richting de bal. Uras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Coşerea onderschept slim de pass. Coşerea geeft de bal voor. Predieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Predieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Yebacos 62%, Trójkolorowi 1919 38%.
Los Yebacos - Trójkolorowi 1919 2:8