Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: SMUGGLERS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17182
SMUGGLERS Dzikie Kaczki
last one Tactiek ddeeff
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 60.8
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Lange heeft problemen om de bal te vangen. Lange speelt de bal door. Koolhof bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcioł verovert de bal door een tackle van achteren. Kręcioł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Zēbergs passt de bal zonder na te denken. Lange is nu in balbezit. Lange speelt de bal door. Klungelig pakt Preis de bal. Preis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Lange geeft de bal voor. Hejmej kopt de bal weg. Koolhof probeert de bal aan de voet te houden. Kręcioł is nu in balbezit. Kręcioł haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hejmej is nu in balbezit. Preis onderschept slim de pass. Preis schiet op doel. Çatalbaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Zēbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Zēbergs passt de bal zonder na te denken. Arežina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arežina draait met de bal, schiet en ... Constant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMUGGLERS - Dzikie Kaczki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMUGGLERS 51%, Dzikie Kaczki 49%.
SMUGGLERS - Dzikie Kaczki 0:1

59e minuut.
Ciechański probeert naar een medespeler te passen. Mętel rent richting de bal. Mętel passt de bal met de wreef. Luzzi is nu in balbezit. Luzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Joksimović komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lange met een sublieme pass. Zēbergs heeft problemen om de bal te vangen. Zēbergs met een sublieme pass. Joksimović rent richting de bal. Joksimović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Zēbergs passt de bal met de wreef. Luzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzi passt de bal met de wreef. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel. Çatalbaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kręcioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcioł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SMUGGLERS - Dzikie Kaczki 1:1

68e minuut.
Lange passt de bal zonder na te denken. Zēbergs is nu in balbezit. Zēbergs probeert naar een medespeler te passen. Daar is Joksimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
van Wolfswinkel geeft een lange en hoge pass. Deryadeniz kopt de bal weg. Zsiborás kan de bal niet met de borst controleren. Arežina is nu in balbezit. Arežina haalt uit met een fantastische trap. Constant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMUGGLERS - Dzikie Kaczki 1:2

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zēbergs met de inworp. Lange probeert naar een medespeler te passen. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel. Çatalbaş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMUGGLERS 39%, Dzikie Kaczki 61%.
SMUGGLERS - Dzikie Kaczki 1:2