Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: imienia brokusa
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 25345
Gilotyna WC Wilki Krosno
a zmienie coś ;) Tactiek do 3 razy sztuka
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 40.3
formidabel Schieten goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


6e minuut.
Pizzaballa met een snelle inworp. Szczagański rent richting de bal. Szczagański geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sypniewski de bal onder controle te krijgen. Barcikowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Simons rent richting de bal. Kusznir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir passt de bal in één keer door. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ślepowron verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ślepowron de bal. Ślepowron passt de bal zonder na te denken. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski schiet op doel. Prigoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roszak heeft problemen om de bal te vangen. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Wilki Krosno 1:0

15e minuut.
Arango passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kuśmierzak de bal onder controle te krijgen. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. Prigoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Wilki Krosno 2:0

18e minuut.
Couturier geeft een hoge lob. Arango is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pawlaczek. Pawlaczek krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kwoon-Sun met een sublieme pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski onderschept slim de pass. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Prigoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Wilki Krosno 3:0

25e minuut.
Sypniewski probeert de bal aan de voet te houden. Szczagański is nu in balbezit. Szczagański probeert naar een medespeler te passen. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Prigoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Szczagański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kusznir de bal. Kusznir passt de bal zonder na te denken. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Prigoda bokst de bal weg.

36e minuut.
Kuśmierzak probeert naar een medespeler te passen. Roszak rent richting de bal. Roszak geeft de bal voor. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Prigoda speelt de bal door. Kustosz heeft problemen om de bal te vangen. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron schiet op doel. Prigoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Wilki Krosno 4:0

39e minuut.
Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwoon-Sun. Barcikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szczagański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barcikowski heeft problemen om de bal te vangen. Kustosz begaat een overtreding. Barcikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Barcikowski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Wilki Krosno 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 38%, Wilki Krosno 62%.
Gilotyna WC - Wilki Krosno 5:0

53e minuut.
Klungelig pakt Pawlaczek de bal. Sypniewski speelt de bal door. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Wilki Krosno 5:1

57e minuut.
Daar is Dawidziuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawidziuk geeft een hoge lob. Ślepowron kopt de bal weg. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Szczagański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Barcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Barcikowski heeft problemen om de bal te vangen. Barcikowski schiet op doel. Prigoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Berensztajn onderschept slim de pass. Kusznir rent richting de bal. Kusznir geeft de bal voor. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dawidziuk geeft een lange en hoge pass. Barcikowski is nu in balbezit. Daar is Barcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcikowski schiet op doel. Prigoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Wilki Krosno 6:1

77e minuut.
Pawlaczek heeft problemen om de bal te vangen. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons begaat een overtreding. Simons krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Couturier rent richting de bal. Couturier passt de bal in één keer door. Tiutiu rent richting de bal. Dawidziuk onderschept slim de pass. Dawidziuk draait met de bal, schiet en ... Prigoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 40%, Wilki Krosno 60%.
Gilotyna WC - Wilki Krosno 6:1