Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: Malimo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10926
Malimo Torcida Dawson
bike Tactiek dddd
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Herrler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler met een sublieme pass. Plāte geeft een lange en hoge pass. Gniza springt en kopt de bal. Davenport maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malimo - Torcida Dawson 0:1

5e minuut.
Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyürek onderschept slim de pass. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón schiet op doel. Łaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malimo - Torcida Dawson 1:1

21e minuut.
Piragua met een snelle inworp. Trudnos rent richting de bal. Trudnos passt de bal in één keer door. Daar is Gabryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabryś draait met de bal, schiet en ... Łaba bokst de bal weg.

27e minuut.
Klungelig pakt Martín Carballo de bal. Herrler verovert de bal door een tackle van achteren. Herrler passt de bal met de wreef. Lucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Plāte is nu in balbezit. Plāte passt de bal met de wreef. Lucio probeert naar een medespeler te passen. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malimo - Torcida Dawson 1:2

38e minuut.
Semrau speelt de bal door. Daar is Lucio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucio schiet op doel. Gniza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Davenport probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Pachón probeert naar een medespeler te passen. Barbarossa is nu in balbezit. Kyklhorn onderschept slim de pass. Kyklhorn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malimo 54%, Torcida Dawson 46%.
Malimo - Torcida Dawson 1:2

48e minuut.
Davenport met een sublieme pass. Akyürek kopt de bal weg. Klungelig pakt Mądzielewski de bal. Gniza rent richting de bal. Gniza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malimo - Torcida Dawson 1:3

58e minuut.
Trudnos speelt de bal door. Piragua rent richting de bal. Piragua passt de bal in één keer door. Kyklhorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyklhorn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Semrau geeft de bal voor. Herrler speelt de bal door. Klungelig pakt Lucio de bal. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mondini onderschept slim de pass. Gabryś met een sublieme pass. Kyklhorn is nu in balbezit. Kyklhorn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mondini verovert de bal door een tackle van achteren. Semrau rent richting de bal. Semrau geeft een lange en hoge pass. Gniza springt en kopt de bal. Davenport probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malimo - Torcida Dawson 1:4

78e minuut.
Olchawa verovert de bal door een tackle van achteren. Olchawa geeft een lange en hoge pass. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Davenport maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Pachón kopt de bal weg. Trudnos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyklhorn rent richting de bal. Kyklhorn haalt uit met een fantastische trap. Łaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malimo 59%, Torcida Dawson 41%.
Malimo - Torcida Dawson 1:4