Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArsenalTeam Benfika Izbica
MOJA Tactiek 18L
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 37.4
solid Schieten good
good Passen weak
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Guguła rent richting de bal. Guguła passt de bal in één keer door. Trotter rent richting de bal. Trotter haalt uit met een fantastische trap. Feć probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ryczel rent richting de bal. Ryczel passt de bal in één keer door. Iterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Iterman haalt uit met een fantastische trap. Nacsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalTeam - Benfika Izbica 1:0

15e minuut.
Alptemür probeert de bal aan de voet te houden. Zyps rent richting de bal. Alptemür schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alptemür krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Collacchioni onderschept slim de pass. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Collacchioni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collacchioni krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kuraś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guguła zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ryczel kopt de bal weg. Iterman heeft problemen om de bal te vangen. Iterman draait met de bal, schiet en ... Trotter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nacsa bokst de bal weg.

22e minuut.
Ryczel rent richting de bal. Ryczel passt de bal in één keer door. Trotter is nu in balbezit. Trotter schiet op doel. Nacsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalTeam - Benfika Izbica 2:0

29e minuut.
Ryczel probeert naar een medespeler te passen. Kuraś rent richting de bal. Satılmaz geeft een lange en hoge pass. Klapsas is nu in balbezit. Klapsas haalt uit met een fantastische trap. Grocholski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Guguła neemt vlug de vrije trap. Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel passt de bal zonder na te denken. Iterman is nu in balbezit. Iterman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ryczel is nu in balbezit. Ryczel probeert naar een medespeler te passen. Trotter is nu in balbezit. Trotter draait met de bal, schiet en ... Nacsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalTeam - Benfika Izbica 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalTeam 32%, Benfika Izbica 68%.
ArsenalTeam - Benfika Izbica 3:0

50e minuut.
Koç rent richting de bal. Satılmaz onderschept slim de pass. Satılmaz passt de bal zonder na te denken. Klapsas rent richting de bal. Klapsas haalt uit met een fantastische trap. Grocholski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rath komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Alptemür de bal. Guguła rent richting de bal. Guguła passt de bal met de wreef. Ryczel rent richting de bal. Ryczel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Parol komt het veld opgelopen. Davalillo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Feć speelt de bal door. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç geeft een hoge lob. Davalillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalillo draait met de bal, schiet en ... Rath bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Parol met een sublieme pass. Ryczel is nu in balbezit. Baimukhammedov maakt een afschuwelijke overtreding. Baimukhammedov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Trotter stond buitenspel. Podziorny komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Novaković geeft de bal voor. Davalillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalillo passt de bal in één keer door. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podziorny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spurna komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Guguła met een sublieme pass. Ryczel is nu in balbezit. Ryczel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trotter de bal. Trotter draait met de bal, schiet en ... Rath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Rath met een harde bal richting middenveld. Novaković kopt de bal weg. Szynalewski speelt de bal door. Podziorny rent richting de bal. Podziorny draait met de bal, schiet en ... Rath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trotter is nu in balbezit. Trotter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalTeam - Benfika Izbica 4:0

89e minuut.
Feć passt de bal zonder na te denken. Parol is nu in balbezit. Parol passt de bal zonder na te denken. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podziorny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalTeam - Benfika Izbica 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalTeam 27%, Benfika Izbica 73%.
ArsenalTeam - Benfika Izbica 5:0