Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: Malimo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10701
Malimo SMUGGLERS
bike Tactiek last one
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Ciechański rent richting de bal. Ciechański geeft een hoge lob. Mądzielewski probeert de bal met de borst te controleren. Kręcioł rent richting de bal. Kręcioł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mętel rent richting de bal. Mętel geeft de bal voor. Daar is Arnáudez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mętel met de inworp. Luzzi rent richting de bal. Luzzi geeft een lange en hoge pass. Kręcioł krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Trudnos de bal. Trudnos speelt de bal door. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón haalt uit met een fantastische trap. Constant probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Gabryś rent richting de bal. Luzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabryś. Gabryś krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lange speelt de bal door. Salonaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcioł verovert de bal door een tackle van achteren. Kręcioł schiet op doel. Davenport maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malimo - SMUGGLERS 0:1

32e minuut.
Mętel is nu in balbezit. Mętel passt de bal in één keer door. Daar is Lange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Luzzi geeft een lange en hoge pass. Kręcioł kopt de bal weg. Daar is Arnáudez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Piragua kopt de bal weg. Lange rent richting de bal. Lange speelt de bal door. Daar is Kręcioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kręcioł schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Luzzi probeert naar een medespeler te passen. Arnáudez is nu in balbezit. Preis verovert de bal door een tackle van achteren. Preis draait met de bal, schiet en ... Davenport maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malimo - SMUGGLERS 0:2

42e minuut.
Mętel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange passt de bal in één keer door. Kręcioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcioł schiet op doel. Davenport kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Martín Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcioł onderschept slim de pass. Kręcioł met een sublieme pass. Preis is nu in balbezit. Preis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malimo 56%, SMUGGLERS 44%.
Malimo - SMUGGLERS 0:2

47e minuut.
Kręcioł passt de bal zonder na te denken. Zēbergs speelt de bal door. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis schiet op doel. Davenport maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Gabryś rent richting de bal. Luzzi onderschept slim de pass. Luzzi geeft een hoge lob. Kręcioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcioł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Zēbergs passt de bal met de wreef. Mętel rent richting de bal. Mętel met een sublieme pass. Preis rent richting de bal. Preis schiet op doel. Davenport kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Lange met een sublieme pass. Klungelig pakt Mętel de bal. Mętel met een sublieme pass. Kręcioł rent richting de bal. Kręcioł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Caruccio komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kręcioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski met een sublieme pass. Zēbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Zēbergs geeft de bal voor. Kręcioł springt en kopt de bal. Davenport probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Salonaho met een sublieme pass. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Luzzi zijn tegenspeler op de grond. Luzzi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange passt de bal in één keer door. Mętel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mętel geeft een hoge lob. Kręcioł maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pachón is nu in balbezit. Górski onderschept slim de pass. Trudnos probeert naar een medespeler te passen. Kyklhorn rent richting de bal. Kyklhorn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ciechański neemt vlug de vrije trap. Preis is nu in balbezit. Caruccio is nu in balbezit. Preis verovert de bal door een tackle van achteren. Preis haalt uit met een fantastische trap. Davenport bokst de bal weg.

89e minuut.
Ciechański geeft een hoge lob. Inworp. Piragua met een snelle inworp. Trudnos geeft de bal voor. Kyklhorn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Constant trapt de bal weg. Zēbergs kopt de bal weg. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malimo 61%, SMUGGLERS 39%.
Malimo - SMUGGLERS 0:2