Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: imienia brokusa
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20001
Gilotyna WC Los Yebacos
a zmienie coś ;) Tactiek na jebał pies
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.3 gemiddelde waardering 61.9
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Watters geeft de bal voor. Gąsiorek kopt de bal weg. Klungelig pakt Pawlaczek de bal. Jędrzejewski is nu in balbezit. Jędrzejewski schiet op doel. Major kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Predieri met een sublieme pass. Watters is nu in balbezit. Watters passt de bal in één keer door. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski schiet op doel. Major bokst de bal weg.

21e minuut.
Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski geeft een hoge lob. Coşerea heeft problemen om de bal te vangen. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Los Yebacos 1:0

34e minuut.
Dawidziuk heeft problemen om de bal te vangen. Predieri rent richting de bal. Dawidziuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dawidziuk krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kusznir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek geeft de bal voor. Predieri is nu in balbezit. Predieri draait met de bal, schiet en ... Major kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 58%, Los Yebacos 42%.
Gilotyna WC - Los Yebacos 1:0

53e minuut.
Gąsiorek passt de bal in één keer door. Berensztajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Predieri onderschept slim de pass. Predieri haalt uit met een fantastische trap. Major maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gilotyna WC - Los Yebacos 1:1

56e minuut.
Watters met een snelle inworp. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek geeft een lange en hoge pass. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap. Major bokst de bal weg.

62e minuut.
Ślepowron probeert de bal met de borst te controleren. Ślepowron passt de bal in één keer door. Szczagański speelt de bal door. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron schiet op doel. Bork bokst de bal weg. Chí Minh is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczagański zal de hoekschop nemen. Ślepowron maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Los Yebacos 2:1

71e minuut.
Chí Minh rent richting de bal. Ślepowron verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepowron passt de bal zonder na te denken. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gąsiorek probeert de bal met de borst te controleren. Pizzaballa rent richting de bal. Gąsiorek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pizzaballa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 48%, Los Yebacos 52%.
Gilotyna WC - Los Yebacos 2:1