Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trójkolorowi 1919 ArsenalTeam
Go Go Go x2 Tactiek MOJA
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 46.8
very good Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Uras is nu in balbezit. Uras passt de bal met de wreef. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz schiet op doel. Koç probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Niemczycki met een sublieme pass. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Novaković is nu in balbezit. Karpowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karpowicz schiet op doel. Grocholski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - ArsenalTeam 1:0

16e minuut.
Novaković geeft de bal voor. Niemczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Iterman zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Iterman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iterman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Niemczycki passt de bal met de wreef. Uras speelt de bal door. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Grocholski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - ArsenalTeam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trójkolorowi 1919 54%, ArsenalTeam 46%.
Trójkolorowi 1919 - ArsenalTeam 2:0

48e minuut.
Ryczel is nu in balbezit. Ryczel geeft de bal voor. Trotter is nu in balbezit. Trotter draait met de bal, schiet en ... Grabner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - ArsenalTeam 2:1

52e minuut.
Tremonti met een sublieme pass. Daar is Karpowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpowicz passt de bal in één keer door. Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Grocholski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Toutountzis is nu in balbezit. Toutountzis geeft een lange en hoge pass. Karpowicz is nu in balbezit. Karpowicz geeft een lange en hoge pass. Juszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Toutountzis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guguła de bal. Niemczycki met een sublieme pass. Karpowicz is nu in balbezit. Karpowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Juszkiewicz stond buitenspel. Davalillo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczycki onderschept slim de pass. Niemczycki geeft een hoge lob. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras geeft een lange en hoge pass. Grocholski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Juszkiewicz stond buitenspel. Podziorny komt het veld opgelopen. De Commer komt het veld opgelopen. Lajtai komt het veld opgelopen. Hertsens komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Novaković geeft de bal voor. Procopio geeft een lange en hoge pass. Hertsens rent richting de bal. Karpowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karpowicz haalt uit met een fantastische trap. Grocholski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trójkolorowi 1919 41%, ArsenalTeam 59%.
Trójkolorowi 1919 - ArsenalTeam 2:1