Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Kaczki GKS Jastrzębie-Zdrój
ddeeff Tactiek Maro
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
33 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 47.9
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Mauron kopt de bal weg. Mando speelt de bal door. Klungelig pakt Deryadeniz de bal. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Słyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 1:0

11e minuut.
Serrat passt de bal in één keer door. Mauron bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauron passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deryadeniz de bal. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ... Zwojnica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koolhof rent richting de bal. Koolhof draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stawczyk onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mauron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deryadeniz springt en kopt de bal. Zwojnica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szeremet met een snelle inworp. Gualda rent richting de bal. Gualda geeft een lange en hoge pass. Stanivuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ružička kopt de bal weg. Mauron is nu in balbezit. Mauron geeft een lange en hoge pass. Koolhof rent richting de bal. Koolhof haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz haalt uit met een fantastische trap. Zwojnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 2:0

22e minuut.
Klečka is nu in balbezit. Klečka geeft de bal voor. van Wolfswinkel speelt de bal door. Deryadeniz is nu in balbezit. Deryadeniz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 3:0

23e minuut.
Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Słyk de bal onder controle te krijgen. Koolhof bereikt de bal nog maar net als eerste. Koolhof draait met de bal, schiet en ... Zwojnica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 4:0

25e minuut.
Ružička bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wolfswinkel met een sublieme pass. Mando met een sublieme pass. Deryadeniz is nu in balbezit. Deryadeniz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mauron is nu in balbezit. Mauron passt de bal in één keer door. Słyk heeft problemen om de bal te vangen. Deryadeniz is nu in balbezit. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 5:0

30e minuut.
Stawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koolhof onderschept slim de pass. Koolhof passt de bal in één keer door. Deryadeniz is nu in balbezit. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zwojnica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Szeremet geeft de bal voor. Rembrak met een sublieme pass. Stawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz haalt uit met een fantastische trap. Zwojnica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
van Wolfswinkel probeert naar een medespeler te passen. Mando met een sublieme pass. Mauron speelt de bal door. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt van Wolfswinkel de bal. van Wolfswinkel speelt de bal door. Deryadeniz is nu in balbezit. Deryadeniz haalt uit met een fantastische trap. Zwojnica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Kaczki 41%, GKS Jastrzębie-Zdrój 59%.
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 6:0

47e minuut.
Klungelig pakt Deryadeniz de bal. Mando rent richting de bal. Mando passt de bal in één keer door. Koolhof bereikt de bal nog maar net als eerste. Koolhof haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Şipoş onderschept slim de pass. Şipoş met een sublieme pass. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz schiet op doel. Zwojnica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
van Wolfswinkel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koolhof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koolhof passt de bal zonder na te denken. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kobiela rent richting de bal. Mando speelt de bal door. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz haalt uit met een fantastische trap. Zwojnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 7:0

59e minuut.
Mauron passt de bal in één keer door. Deryadeniz is nu in balbezit. Deryadeniz passt de bal in één keer door. Serrat is nu in balbezit. Serrat schiet op doel. Zwojnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
van Wolfswinkel speelt de bal door. Mando bereikt de bal nog maar net als eerste. Mando passt de bal zonder na te denken. Deryadeniz is nu in balbezit. Deryadeniz haalt uit met een fantastische trap. Zwojnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mauron zal de hoekschop nemen. Deryadeniz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 8:0

63e minuut.
van Wolfswinkel passt de bal met de wreef. Serrat rent richting de bal. Serrat passt de bal in één keer door. Deryadeniz is nu in balbezit. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Şipoş geeft een lange en hoge pass. Deryadeniz kopt de bal weg. Koolhof rent richting de bal. Koolhof haalt uit met een fantastische trap. Zwojnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 9:0

79e minuut.
Inworp. Mando met de inworp. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascu geeft een hoge lob. Serrat kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Słyk probeert naar een medespeler te passen. Mauron bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauron speelt de bal door. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 10:0

85e minuut.
Koolhof bereikt de bal nog maar net als eerste. Koolhof passt de bal met de wreef. Deryadeniz probeert naar een medespeler te passen. Serrat is nu in balbezit. Serrat haalt uit met een fantastische trap. Zwojnica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Kaczki 41%, GKS Jastrzębie-Zdrój 59%.
Dzikie Kaczki - GKS Jastrzębie-Zdrój 10:0