Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: Legionów 15
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12377
D&R Unia Oświęcim Wilki Krosno
dlaczego? Tactiek do 3 razy sztuka
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.1 gemiddelde waardering 40.9
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen average
average Verdedigen average


9e minuut.
Barreto speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel. Zagordo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Gracia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - Wilki Krosno 0:1

17e minuut.
Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páez is nu in balbezit. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Tiutiu passt de bal in één keer door. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Mosso is nu in balbezit. Arango onderschept slim de pass. Arango draait met de bal, schiet en ... De Gracia bokst de bal weg. Paal! Barreto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - Wilki Krosno 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D&R Unia Oświęcim 67%, Wilki Krosno 33%.
D&R Unia Oświęcim - Wilki Krosno 0:2

50e minuut.
Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak met een sublieme pass. Mosso rent richting de bal. Arango onderschept slim de pass. Arango geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Leszek onderschept slim de pass. Barreto is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Leszek ... Strafschop! Barreto raakt geblesseerd tijdens het duel. Barreto neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ljepava kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kustosz de bal onder controle te krijgen. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă schiet op doel. Prigoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - Wilki Krosno 1:2

71e minuut.
Couturier probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak geeft een hoge lob. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dincă probeert de bal aan de voet te houden. Leszek probeert naar een medespeler te passen. Barreto is nu in balbezit. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel. De Gracia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sypniewski onderschept slim de pass. Morgenegg begaat een overtreding. Sypniewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Couturier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barreto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Barreto de bal. Sypniewski met een sublieme pass. Barreto rent richting de bal. Barreto draait met de bal, schiet en ... De Gracia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - Wilki Krosno 1:3

83e minuut.
Couturier speelt de bal door. Mosso rent richting de bal. Mosso geeft een lange en hoge pass. Ljepava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljepava geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D&R Unia Oświęcim 55%, Wilki Krosno 45%.
D&R Unia Oświęcim - Wilki Krosno 1:3