Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfika Izbica Torcida Dawson
18L Tactiek dddd
38% Balbezit 62%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.5 gemiddelde waardering 54.8
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Olchawa rent richting de bal. Olchawa passt de bal met de wreef. Plāte bereikt de bal nog maar net als eerste. Plāte geeft een hoge lob. Gniza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lucio passt de bal zonder na te denken. Semrau heeft problemen om de bal te vangen. Semrau geeft een lange en hoge pass. Gniza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - Torcida Dawson 0:1

7e minuut.
Kłodkowski met een sublieme pass. Plāte is nu in balbezit. Plāte passt de bal zonder na te denken. Herrler is nu in balbezit. Herrler passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - Torcida Dawson 0:2

15e minuut.
Szek geeft een lange en hoge pass. Herrler is nu in balbezit. Herrler geeft een hoge lob. Lucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lennuk geeft een hoge lob. Klapsas kopt de bal weg. Szek rent richting de bal. Zyps verovert de bal door een tackle van achteren. Zyps haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klapsas rent richting de bal. Klapsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - Torcida Dawson 1:2

23e minuut.
Herrler passt de bal in één keer door. Lucio is nu in balbezit. Lucio passt de bal met de wreef. Gniza rent richting de bal. Gniza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Barbarossa geeft een hoge lob. Lucio is nu in balbezit. Lucio passt de bal zonder na te denken. Gniza is nu in balbezit. Gniza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kłodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladas onderschept slim de pass. Olchawa begaat een overtreding. Olchawa krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Szynalewski heeft problemen om de bal te vangen. Lennuk rent richting de bal. Lennuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Akyürek de bal. Ladas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Plāte kan de bal niet met de borst controleren. Ladas is nu in balbezit. Ladas geeft een lange en hoge pass. Klapsas rent richting de bal. Klapsas draait met de bal, schiet en ... Łaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zyps bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfika Izbica - Torcida Dawson 2:2

38e minuut.
Semrau passt de bal zonder na te denken. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa passt de bal met de wreef. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Nacsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 63%, Torcida Dawson 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benfika Izbica - Torcida Dawson 2:2

47e minuut.
Semrau speelt de bal door. Herrler rent richting de bal. Herrler met een sublieme pass. Daar is Semrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semrau geeft een hoge lob. Nacsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - Torcida Dawson 2:3

52e minuut.
Lucio passt de bal met de wreef. Plāte bereikt de bal nog maar net als eerste. Plāte geeft een lange en hoge pass. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Nacsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lucio geeft een hoge lob. Gniza maakt een snoekduik en kopt de bal. Nacsa bokst de bal weg.

54e minuut.
Semrau geeft een hoge lob. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza met een sublieme pass. Lucio rent richting de bal. Lucio draait met de bal, schiet en ... Nacsa bokst de bal weg.

55e minuut.
Inworp. Rath komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna geeft de bal voor. Satılmaz met een sublieme pass. Daar is Klapsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klapsas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Spurna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semrau met de inworp. Herrler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Akyürek onderschept slim de pass. Plāte bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Plāte de bal. Plāte geeft een hoge lob. Gniza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Plāte passt de bal met de wreef. Gniza is nu in balbezit. Herrler met een sublieme pass. Lucio is nu in balbezit. Lucio draait met de bal, schiet en ... Rath bokst de bal weg. Lucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucio geeft een lange en hoge pass. Gniza springt en kopt de bal. Rath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kłodkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Semrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semrau passt de bal in één keer door. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - Torcida Dawson 2:4

76e minuut.
Kłodkowski geeft een lange en hoge pass. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ladas krijgt een gele kaart. Gniza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olchawa neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Semrau passt de bal zonder na te denken. Feć is nu in balbezit. Feć geeft een lange en hoge pass. Klapsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klapsas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Plāte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plāte probeert naar een medespeler te passen. Lucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucio geeft een hoge lob. Gniza maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 66%, Torcida Dawson 34%.
Benfika Izbica - Torcida Dawson 2:4