Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.073
  • Stadion: Łazienkowska 3
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14715
Legia_Warszawa fc zarzew 78
5-3-2 środek Tactiek 6b
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 58.3
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Steiger passt de bal zonder na te denken. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel. Huenchuleo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - fc zarzew 78 1:0

4e minuut.
Alonso geeft een lange en hoge pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manunza. Speriatu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Speriatu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Steiger is nu in balbezit. Steiger schiet op doel. Buzescu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alonso neemt de hoekschop. Speriatu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - fc zarzew 78 2:0

6e minuut.
Frenz met de inworp. Papaggelis is nu in balbezit. Papaggelis geeft de bal voor. Steiger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - fc zarzew 78 3:0

10e minuut.
Speriatu verovert de bal door een tackle van achteren. Żołopa is nu in balbezit. Steiger verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Huenchuleo bokst de bal weg.

11e minuut.
Gümüşçü geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frenz met de inworp. Papaggelis rent richting de bal. Papaggelis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Steiger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - fc zarzew 78 4:0

14e minuut.
Tulkis is nu in balbezit. Tulkis passt de bal in één keer door. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Gia Huy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - fc zarzew 78 4:1

18e minuut.
Żołopa met een sublieme pass. Steiger probeert naar een medespeler te passen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Huenchuleo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Steiger rent richting de bal. Steiger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - fc zarzew 78 5:1

34e minuut.
Kos passt de bal zonder na te denken. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis geeft een lange en hoge pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Gia Huy bokst de bal weg.

35e minuut.
Inworp. Frenz met een snelle inworp. Papaggelis is nu in balbezit. Papaggelis geeft een lange en hoge pass. Steiger springt en kopt de bal. Huenchuleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Klungelig pakt Kos de bal. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Huenchuleo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - fc zarzew 78 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 39%, fc zarzew 78 61%.
Legia_Warszawa - fc zarzew 78 6:1

50e minuut.
Papaggelis verovert de bal door een tackle van achteren. Kos rent richting de bal. Kos probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Buzescu rent richting de bal. Frenz verovert de bal door een tackle van achteren. Frenz met een sublieme pass. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Buzescu de bal. Steiger rent richting de bal. Buzescu maakt een afschuwelijke overtreding. Buzescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Steiger is nu in balbezit. Manunza onderschept slim de pass. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kos speelt de bal door. Papaggelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaggelis geeft de bal voor. Steiger is nu in balbezit. Steiger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Żołopa geeft een lange en hoge pass. Alonso geeft een hoge lob. Speriatu kopt de bal weg. Daar is Steiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steiger schiet op doel. Huenchuleo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Degregori met een sublieme pass. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos met een sublieme pass. Klungelig pakt Letsas de bal. Letsas draait met de bal, schiet en ... Gia Huy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Tulkis passt de bal met de wreef. Kısakürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer schiet op doel. Gia Huy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Alonso geeft een lange en hoge pass. Steiger kopt de bal weg. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 47%, fc zarzew 78 53%.
Legia_Warszawa - fc zarzew 78 6:1