Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Chełmek FC Ipswich Town
xys Tactiek igła3testing
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
18 Buitenspel 2
64.8 gemiddelde waardering 49.1
excellent Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Paszek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lin komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Lin speelt de bal door. Barwin is nu in balbezit. Bloch verovert de bal door een tackle van achteren. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch verovert de bal door een tackle van achteren. Bloch met een sublieme pass. Tomoşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. Piwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gaona geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Révfi de bal onder controle te krijgen. Rognerud rent richting de bal. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński schiet op doel. Anghelinii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Barwin heeft problemen om de bal te vangen. Tomoşoiu speelt de bal door. Faragli Gigli rent richting de bal. D`Andrea bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Andrea haalt uit met een fantastische trap. Piwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Ipswich Town 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 32%, FC Ipswich Town 68%.
KS Chełmek - FC Ipswich Town 1:0

46e minuut.
Pośpiech met een sublieme pass. Blečić rent richting de bal. D`Andrea onderschept slim de pass. D`Andrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Ipswich Town 2:0

47e minuut.
Barwin geeft een lange en hoge pass. Puiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Met opzet legt Hoàng Bảo zijn tegenspeler op de grond. Hoàng Bảo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

49e minuut.
Kiełpiński kopt de bal weg. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft een hoge lob. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
D`Andrea kopt de bal weg. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Ipswich Town 3:0

67e minuut.
D`Andrea geeft een hoge lob. Piwo probeert naar een medespeler te passen. Pośpiech kopt de bal weg. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Pawlica heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu schiet op doel. Piwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomoşoiu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu passt de bal met de wreef. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Ipswich Town 4:0

77e minuut.
Cullá heeft problemen om de bal te vangen. Cullá geeft de bal voor. Bloch is nu in balbezit. Bloch schiet op doel. Piwo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Ipswich Town 5:0

84e minuut.
Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech geeft een hoge lob. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński schiet op doel. Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Piwo trapt de bal weg van het doel. Rognerud bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognerud speelt de bal door. Kiełpiński heeft problemen om de bal te vangen. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Bloch probeert naar een medespeler te passen. D`Andrea rent richting de bal. Blečić verovert de bal door een tackle van achteren. Bloch verovert de bal door een tackle van achteren. Bloch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 34%, FC Ipswich Town 66%.
KS Chełmek - FC Ipswich Town 5:0