Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.073
  • Stadion: Anfield
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24093
Liverpooool Ezit
Mondo Tactiek Zofia
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 50.7
excellent Schieten solid
very good Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv passt de bal met de wreef. Daar is Gmitrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmitrzak geeft een lange en hoge pass. Pelicano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Barbaru onderschept slim de pass. Barbaru geeft een hoge lob. Pelicano rent richting de bal. Pelicano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Ezit 1:0

14e minuut.
Pelicano draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt De Vinici de bal. De Vinici probeert naar een medespeler te passen. Wilchowski rent richting de bal. Wilchowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Vinici met een snelle inworp. Dalmasio met een sublieme pass. De Vinici is nu in balbezit. De Vinici geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Dalmasio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topoliatis rent richting de bal. Qasımlı is nu in balbezit. Topoliatis onderschept slim de pass. Topoliatis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Alemşah kopt de bal weg. Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv geeft een hoge lob. Pelicano krijgt zijn hoofd ertegen. Echterhoff probeert de bal aan de voet te houden. Pytlasiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Ezit 2:0

31e minuut.
Wilchowski passt de bal in één keer door. Daar is Dalmasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalmasio probeert naar een medespeler te passen. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 45%, Ezit 55%.
Liverpooool - Ezit 2:0

51e minuut.
Wawrzkowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gmitrzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topoliatis is nu in balbezit. Topoliatis schiet op doel. Pytlasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gmitrzak neemt de hoekschop. Pelicano krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Ezit 3:0

64e minuut.
Özkemal geeft de bal voor. Klungelig pakt Echterhoff de bal. Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano haalt uit met een fantastische trap. Pytlasiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Ezit 4:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Aliyiv de bal onder controle te krijgen. Dalmasio is nu in balbezit. Dalmasio geeft een hoge lob. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Qasımlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyiv rent richting de bal. Aliyiv geeft een hoge lob. Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 45%, Ezit 55%.
Liverpooool - Ezit 4:0