Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalówka 1313 SV-ARASSH
nowa Tactiek MALAGA
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53.7 gemiddelde waardering 52.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Tannila verovert de bal door een tackle van achteren. Tannila probeert naar een medespeler te passen. bin Puteh rent richting de bal. Tsartsaris verovert de bal door een tackle van achteren. Tsartsaris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Zorović verovert de bal door een tackle van achteren. Zorović met een sublieme pass. Spiridonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridonov geeft een lange en hoge pass. Corredor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ashaari Shamsuddin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiridonov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tannila rent richting de bal. Tannila geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Spiridonov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tannila bereikt de bal nog maar net als eerste. Tannila geeft een hoge lob. Van Dessel krijgt zijn hoofd ertegen. Zafirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka 1313 - SV-ARASSH 0:1

31e minuut.
Zorović passt de bal in één keer door. Spiridonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridonov passt de bal in één keer door. Corredor is nu in balbezit. Corredor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tannila passt de bal in één keer door. Spiridonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasparov krijgt een gele kaart. Spiridonov raakt geblesseerd tijdens het duel. Spiridonov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van Dessel springt en kopt de bal. Zafirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Demirezen de bal. Demirezen passt de bal in één keer door. Tsartsaris met een sublieme pass. Nieto rent richting de bal. Nieto draait met de bal, schiet en ... Kotnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stalówka 1313 - SV-ARASSH 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalówka 1313 53%, SV-ARASSH 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stalówka 1313 - SV-ARASSH 1:1

46e minuut.
Põld komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tannila is nu in balbezit. Tannila passt de bal met de wreef. Corredor rent richting de bal. Corredor schiet op doel. Zafirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka 1313 - SV-ARASSH 1:2

52e minuut.
Gálvez Burgos met een sublieme pass. Musialik probeert naar een medespeler te passen. Gálvez Burgos met een sublieme pass. Rosada rent richting de bal. Rosada geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tannila speelt de bal door. Daar is Spiridonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiridonov geeft de bal voor. Corredor springt en kopt de bal. Zafirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka 1313 - SV-ARASSH 1:3

63e minuut.
Tannila speelt de bal door. Spiridonov is nu in balbezit. Spiridonov geeft een lange en hoge pass. Corredor maakt een snoekduik en kopt de bal. Zafirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Thiesen kopt de bal weg. Savisaar rent richting de bal. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto haalt uit met een fantastische trap. Kotnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka 1313 - SV-ARASSH 2:3

84e minuut.
Põld met een sublieme pass. Spiridonov rent richting de bal. Spiridonov geeft een lange en hoge pass. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Doeltrap. Zafirov met een harde bal richting middenveld. Tannila kopt de bal weg. Van Dessel heeft problemen om de bal te vangen. Van Dessel haalt uit met een fantastische trap. Zafirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalówka 1313 58%, SV-ARASSH 42%.
Stalówka 1313 - SV-ARASSH 2:3